Another Code: Recollection verschijnt vrijdag voor de Nintendo Switch

Op vrijdag 19 januari kunnen spelers aan een mysterieus avontuur beginnen in Another Code: Recollection voor de Nintendo Switch. Het avontuur begint als de jonge wees Ashley een brief ontvangt van haar vader – terwijl die naar haar overtuiging was overleden. De brief is het begin van een reeks mysteriën die haar leiden naar het afgelegen Blood Edward Island. Maar wat zal ze daar vinden?
Another Code: Recollection bestaat uit twee bijgewerkte mysterie-avonturen: Another Code: Two Memories en Another Code: R – Journey into Lost Memories. Ontrafel het verleden en vind de verborgen waarheid in beide games, die zijn verrijkt met verbeterde beelden, volledig verkenbare omgevingen, nieuwe voice-acting, puzzels en muziek. Daarnaast zijn optionele hint- en navigatiesystemen toegevoegd voor spelers die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het oplossen van de puzzels, of die niet weten waar ze als volgende naartoe moeten gaan.

Een gratis demo van de game is verkrijgbaar in de Nintendo eShop. De demo biedt toegang tot het eerste hoofdstuk van Another Code: Two Memories, de eerste van twee games in Another Code: Recollection. Spelers kunnen de vorderingen die ze in de demo maakten overzetten naar de volledige game.

Another Code: Recollection verschijnt op vrijdag 19 januari voor de Nintendo Switch. Kraak puzzels, verzamel aanwijzingen en verdiep je in het verleden van Ashley Mizuki Robins om het ware lot van haar ouders te ontdekken in twee verhalen. In de Nintendo eShop is een demo beschikbaar die toegang biedt tot het eerste hoofdstuk van Another Code: Two Memories, het eerste van de twee verhalen in Another Code: Recollection.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password