Another Code: Recollection demo vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nintendo eShop

Vanaf vandaag kunnen spelers aan een mysterieus avontuur beginnen in de gratis demo van Another Code: Recollection voor de Nintendo Switch.

De volledige game verschijnt op vrijdag 19 januari, maar spelers kunnen hun speurtocht nu al beginnen met de gratis demo die vanaf vandaag verkrijgbaar is in de Nintendo eShop. De demo biedt toegang tot het eerste hoofdstuk van Another Code: Two Memories, de eerste van twee games in Another Code: Recollection. De demo laat spelers alvast een eindje vorderen in hun avontuur, waarna ze hun vorderingen kunnen overzetten naar de volledige game, als deze op 19 januari 2024 verschijnt.
In the demo nemen spelers de rol aan van Ashley – een jonge wees – die een brief ontvangt van haar dood gewaande vader. De brief is het begin van een keten aan raadsels die haar leiden naar het mysterieuze en afgelegen Blood Edward Island. In de demo tref je al enkele van de obstakels en mysteriën op je pad – maar wie, of wat, zal je vinden als je die bent gepasseerd?

Another Code: Recollection bestaat uit twee verbeterde mystery-adventures, Another Code: Two Memories en Another Code: Journey into Lost Memories. In beide games moet je in het verleden spitten om verborgen waarheden boven te halen. De vernieuwde versies bieden fraaiere graphics, volledig verkenbare omgevingen, nieuwe voice-acting, puzzels en muziek. Daarnaast zijn optionele hint- en navigatiesystemen toegevoegd voor spelers die wel wat hulp kunnen gebruiken om raadsels op te lossen en willen weten wat ze als volgende moeten doen.

De Another Code: Recollection-demo voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar als download in de Nintendo eShop en bevat het eerste hoofdstuk van Another Code: Two Memories, het eerste van twee verhalen in Another Code: Recollection. De volledige game verschijnt op vrijdag 19 januari.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password