Anime actie-MMORPG NosTale onthult grootste update van het jaar “Act 9 – Secrets of Undercity”, die later in 2023 arriveert

Bereid je voor op avontuur, want vandaag kondigt de uitgever Gameforge de volgende grote update aan voor de gevierde anime-actie MMORPG NosTale, getiteld “Secrets of Undercity”.

Deze update is klaar om het verhaal verder te brengen, want Act 9 is de belangrijkste content release van het jaar. “Secrets of Undercity” wordt later dit jaar toegankelijk en luidt een compleet nieuw tijdperk in voor NosTale. Het belooft een overvloed aan spannende content en verbeteringen voor spelers, terwijl de levelprogressie van eerdere Acts wordt gestroomlijnd. Hierdoor hoeven nieuwkomers minder tijd te besteden aan het inhalen van hun achterstand en kunnen ze meer genieten van het spel met vrienden tijdens de wintervakantie en daarna.
Hier is een overzicht van de nieuwe content in NosTale’s “Secrets of Undercity” update:

Een nieuw hoofdstuk voor NosTale
In deze grote content drop vertelt “Secrets of Undercity” een groots nieuw verhaal, met zowel hoofd- als zijmissies. Spelers kunnen zich verheugen op wonderbaarlijke nieuwe kaarten om te verkennen, twee uitdagende nieuwe raids, nieuwe tiles voor sommige Timespace-instances, angstaanjagende nieuwe monsters en vriendelijke NPC’s, evenals nieuwe uitrusting. Daarnaast zorgt de update voor een verbetering van het Fairy-systeem en stroomlijnt het de level progressie voor nieuwkomers die meteen de Undercity in willen duiken.

De ondergrond wacht
NosTale Act 9 Part 1 speelt zich af in een ondergrondse wereld die toegankelijk is vanuit NosVille Meadows. De hoofdstad van de onderwereld is de Undercity, waar spelers de Mullan tegenkomen, een ras van kikkerachtige wezens.

Naar verluidt hebben de mijnbouwvelden in de buurt van NosVille te maken gehad met een aanval van een onbekend leger dat plotseling uit de diepte tevoorschijn kwam. Mijnwerkers en bewakers werden overlopen en de mijnen werden veroverd. Door deze gevaarlijke situatie worden avonturiers naar de mijnen geroepen om de dreiging het hoofd te bieden.

Nieuwe gebieden en hulpmiddelen
Act 9 Part 1 introduceert een aantal nieuwe gebieden, waaronder de Binnengevallen Westelijke Mijnen, de Onderstad en nog veel meer. Twee nieuwe invallen, de “Gigant Arma Raid” en de “Moss Gigant, Pollutus Raid”, zullen de moed van spelers op de proef stellen en hun gevechtsvaardigheden op de proef stellen. Als ze slagen, worden ze beloond met fantastische beloningen.

Verbeterd feeënsysteem
Gameforge en ontwikkelaar Entwell hebben het feeënsysteem van NosTale verbeterd, waardoor feeën hogere “upgradeniveaus” en “zeldzaamheidsniveaus” kunnen bereiken met behulp van goud en speciale voorwerpen. Daarnaast zijn er vier nieuwe feeën met verschillende elementen geïntroduceerd, die zorgen voor tactische diversiteit in gevechten.

Nieuwe uitrusting voor alle klassen
Act 9 Part 1 brengt niet alleen een meeslepend verhaal en spannende uitdagingen, maar ook een indrukwekkende selectie nieuwe uitrusting voor alle klassen. Spelers kunnen een nieuwe wapenset (hoofd- en secundaire wapens) en een pantserset voor elke klasse verwachten.

Sieradenliefhebbers kunnen profiteren van vier kettingen, vier ringen en vier armbanden met prestatieverhogende effecten. Er zijn ook verschillende nieuwe ingrediënten en consumables beschikbaar om spelers te ondersteunen in hun avonturen.

Winterpret in NosTale
Spelers kunnen zich ook verheugen op een winterse aanval tegen Maru, de Millennium Tijger! Als extra traktatie kunnen spelers die dagelijkse quests en event quests voltooien een ritje maken op een magische slee met Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Een roodgeklede heer zal ook een speciale verschijning maken en cadeautjes uitdelen aan trouwe NosTale fans.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password