Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar

Het is tijd om van je eigen, unieke eilandleven te genieten. In Animal Crossing: New Horizons, dat nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch, vertrekken spelers naar een afgelegen eiland om daar hun eigen paradijsje van te maken door het te verkennen, te vormen en aan te passen.
De Animal Crossing: New Horizons – Jouw eiland, jouw leven!-trailer toont het begin van een nieuw leven op het eiland, inclusief diverse activiteiten, zoals het opzetten van een tent, gereedschappen maken, aanpassingen maken, verkenningstochten ondernemen en kennismaken met nieuwe en terugkerende dierlijke bewoners. Er worden regelmatig gratis updates aan de game toegevoegd, waardoor spelers van seizoensgebonden content kunnen genieten. De eerste update, die nu beschikbaar is, zorgt er bijvoorbeeld voor dat in april “Konijnendag” wordt gevierd op het eiland. De software-update voegt voor leden van Nintendo Switch Online ook de mogelijkheid toe om online-functies* te gebruiken.
Of je nu online* speelt of met anderen in je omgeving**, het eilandleven wordt er alleen maar beter op als je het deelt met andere spelers. In Animal Crossing: New Horizons kunnen maximaal acht spelers op hetzelfde eiland wonen. Eilandbewoners kunnen tot drie andere bewoners bellen om het eiland met zijn vieren tegelijk te verkennen***.
Via een lokale, draadloze verbinding of online* kunnen tot acht spelers tegelijk samenspelen op hetzelfde eiland. Maar ook in je eentje valt er genoeg te beleven, met een groeiend aantal dierlijke bewoners die elk hun eigen persoonlijkheid hebben en hun eigen dingen op het eiland doen. Vriendelijke dieren als Tom Nook, Timmy en Tommy verlenen hun diensten en helpen je graag om je gemeenschap te laten groeien, je huis te upgraden en het in te richten met meubels en accessoires – waarvan je sommige zelf kunt ontwerpen of naar eigen smaak kunt aanpassen.
Nintendo Switch Online-leden kunnen nu ook gebruikmaken van NookLink, dat onderdeel is van de Nintendo Switch Online-app, om een QR-code te scannen van een zelfgemaakt ontwerp uit het eerder verschenen Animal Crossing: New Leaf of Animal Crossing: Happy Home Designer met een smartphone en deze te downloaden in Animal Crossing: New Horizons. Wanneer spelers die Animal Crossing: New Horizons bezitten online verbonden zijn, kunnen ze via de Nintendo Switch Online-app voor smartphones ook met elkaar praten, of het toetsenbord gebruiken om tekstberichten uit te wisselen.
Animal Crossing: New Horizons is nu verkrijgbaar in winkels en de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch. De game is compatibel met zowel de Nintendo Switch als de Nintendo Switch Lite. Naast de game zijn er nu ook etuis met Animal Crossing-thema beschikbaar voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password