Android 17 vervoegt het gevecht in Dragon Ball FighterZ – Trailer

Bandai Namco kondigt Android 17 aan als nieuw personage dat wordt toegevoegd aan het roster van Dragon Ball FighterZ. Het personage wordt zowel verkrijgbaar als standalone DLC als onderdeel van de FighterZ Pass op Xbox One, PlayStation 4 en STEAM vanaf 27 september.

Android 17 zal, net zoals alle andere DLC-personages, verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch wanneer die versie in de rekken ligt.

Android 17 kan zichzelf omhullen met een beschermende barrière – handig om te gebruiken ter verdediging, maar ook tijdens het aanvallen. Zijn sterkste aanval is de Super Electric Strike, een wervelwind aan energie die zowel op de grond als in de lucht kan worden uitgevoerd.

Spelers zullen ook de seizoensgebonden Z Capsule (Halloween) kunnen vrijspelen vanaf 26 september tot het einde van november. Deze capsule bevat exclusieve versies van de lobby characters, Halloween Z Stamps, en alternatieve Halloween outfits voor alle speelbare personages.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password