Ancestors Legacy: Conqueror’s Edition nu beschikbaar voor PlayStation 4

Mindscape, Meridiem Games en Destructive Creations kondigen aan dat Ancestors Legacy: Conqueror’s Edition vanaf nu beschikbaar is voor PlayStation 4. Deze exclusieve, fysieke editie van de veelgeprezen real-time-strategy-game (RTS-game) bevat niet alleen de game zelf, maar ook een prachtig artbook en de originele soundtrack op CD. Ancestors Legacy: Conqueror’s Edition is verkrijgbaar voor €39,99.

Ancestors Legacy is een op geschiedenis geïnspireerde RTS-game die zich afspeelt tijdens de Middeleeuwen en wordt door zowel gamers als recensenten enorm goed ontvangen. De game combineert resource management en base building met grootschalige squadgevechten op enorme slagvelden, dit alles met de sublieme details van de Unreal Engine 4. Daarnaast ervaar je het Middeleeuwse bloedvergieten zoals nooit tevoren met de cinematische actiecamera die de speler met één druk op de knop in het midden van het gevecht plaatst.

In de game voer je het bevel over jouw eigen leger terwijl je door Middeleeuws Europa stormt in een uitgebreide reeks campagnes. Je hebt de keuze uit vier verschillende naties: Viking, Angelsaksisch, Duits of Slavisch waarmee je vijandige kampen, dorpen en steden plundert en verovert. Daarbij moet je gebruik maken van alle beschikbare tactische opties, strategisch voordeel halen uit de omgeving en je tijdelijke nederzettingen goed beheren om je vijanden te overwinnen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password