Among Us komt naar Tinkertown in komende Innersloth samenwerking.

Thunderful en Headup zijn blij te kunnen aankondigen dat dankzij een samenwerking met hun vrienden bij Innersloth, het Among Us-universum binnenkort naar Tinkertown komt. Hoewel de details nog niet bekend zijn, kunnen Among Us-fans in de nabije toekomst een aantal bekende bezienswaardigheden in Tinkertown verwachten!

Wat een mogelijke landing van Impostor in de kleurrijke pixel-art wereld van Tinkertown zou kunnen betekenen voor de helden die dit magische land verkennen, zal alleen de tijd leren!

Voor degenen die nog niet bekend zijn met Tinkertown, het spel is een multiplayer sandbox-ervaring waarin jij en je vrienden kunnen verkennen, plunderen en knutselen terwijl je je eigen dorp bouwt, variërend van kleine geïmproviseerde hutjes tot epische kastelen en bloeiende townships. Het spel, dat momenteel in early access is, heeft de afgelopen maanden een groot aantal updates gekregen, waardoor er meer quests, NPC’s, decoraties, railsystemen, verbeterde gevechten en meer zijn toegevoegd op weg naar de release.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password