Among Us Crash landt vandaag in Tinkertown!

Dankzij een samenwerking Innersloth kondigen Thunderful en Headup aan dat het Among Us-universum nu deel uitmaakt van Tinkertown in de vorm van een nieuwe Among Us-thema-update, die een nieuwe quest en locatie toevoegt.
Nadat hij een hele bemanning heeft gedood en hun schip heeft overgenomen, ziet een bedrieger een helder licht in de wereld van Tinkertown aan voor zijn geheime toevluchtsoord en stort neer op de planeet. Dit opent een gloednieuwe zoektocht in Tinkertown waarbij spelers het neergestorte schip kunnen verkennen, puzzels kunnen oplossen die hun weg versperren en met buit kunnen ontsnappen zonder gepakt te worden door de bedrieger die op het schip ronddwaalt. Vind een heleboel coole Among Us themakostuums, hoeden en decoratieve voorwerpen en objecten waarmee je de huizen in je dorp kunt versieren.

Tinkertown is een multiplayer sandbox ervaring die momenteel in early access is. Speel met vrienden om een steeds groeiende stad uit te breiden en bouw alles van hutjes tot epische kastelen. Voltooi quests voor NPC’s, versier je huis, maak nieuwe materialen, vecht tegen monsters en meer. Tinkertown zal meer functies brengen op weg naar de volledige release.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password