AMD Ryzen 7000-serie processoren met AMD 3D V-Cache-technologie nu beschikbaar via Maingear.

Vandaag kondigde systeemintegrator MAINGEAR aan dat AMD Ryzen 7000 Series processoren met AMD 3D V-Cache technologie nu beschikbaar zijn als configuratieoptie in MAINGEAR’s productlijn van bekroonde custom gaming desktop pc’s, waaronder de next-gen MG-1.

Klanten van MAINGEAR kunnen hun prestaties opvoeren met de nieuwe Ryzen 9 7950X3D en Ryzen 9 7900X3D processoren. De AMD Ryzen 9 7950X3D is gebouwd met gaming en content creatie in het achterhoofd en is een krachtpatser met 16 cores, 32 threads en 128MB L3 cache. De AMD Ryzen 9 7900X3D heeft 12 cores, 24 threads en 128 MB L3-cache om uw gaming rig naar het volgende niveau te tillen.

  • AMD Ryzen 7000-serie processoren Belangrijkste kenmerken:
  • AMD 3D V-Cache Technologie: Nieuwe AMD Ryzen  7000-serie processoren met 3D V-Cache technologie maakt gebruik van de bestaande “Zen 4” architectuur en pak op tot maar liefst 128 MB L3-cache – voor hogere gaming prestaties dan niet-3D V-Cache variant AMD Ryzen  7000-serie CPU’s.
  • AMD 600 Serie Chipsets: Gebruik de AMD 600 Series chipsets in uw voordeel, aangezien de X670E, X670, en B650 gebaseerd zijn op AMD’s nieuwe, kenmerkende Zen 4 architectuur, op het nieuwe AM5 Socket platform. Overklok uw geheugen en processor en profiteer van PCIe 5.0-ondersteuning.
  • Precision Boost Overdrive (PBO) en Precision Boost 2: De “Zen 4”-kern in elke AMD Ryzen 7000-serie processor betekent volledige controle over het boosten van uw systemen. Precision Boost Overdrive beschikt over één druk op de knop om de processor te overklokken. Ondertussen houdt Precision Boost 2 technologie uw temperatuur en stroomverbruik in de gaten om automatisch CPU kloksnelheden te verhogen.
  • Klaar voor VR: Elke AMD Ryzen 7000-serie processor voldoet gegarandeerd aan of overtreft alle vereisten voor VR-HMD of Windows Mixed Reality Ultra. Zelfs als u nu geen headset bezit, bent u klaar om letterlijk in het spel te stappen met AMD.

Verhoog uw AMD Advantage desktop met AMD 3D V-Cache technologie. Of u nu een gamer, streamer of maker bent, deze systemen zijn doelbewust ontworpen om de meest premium PC’s op de markt te zijn. Immersieve graphics leveren de prestaties die je nodig hebt om het scorebord te leiden met gaming en verbluffende visuals. Hoge prestaties worden ondersteund door functies zoals CPU vloeistofkoeling voor een bijna stille gaming ervaring met behoud van een sweet spot van thermiek en prestaties. Meer informatie over AMD Advantage Systemen vindt u hier: https://maingear.com/amd-advantage.

Klanten van MAINGEAR kunnen meerdere aangepaste gaming desktops configureren met de nieuwe AMD Ryzen 7000 Series processoren met AMD 3D V-Cache technologie – inclusief RUSH, R1 | RAZER Edition, de TURBO met kleine vormfactor en de nieuwe Hot Hardware Editor’s Choice MG-1 (in AMD Advantage en standaard configuraties).

MAINGEAR’s nieuwste MG-1 desktop is ontworpen in samenwerking met top gaming creator en nieuw benoemde MAINGEAR mede-eigenaar Michael “shroud” Grzesiek. De MG-1 maakt gebruik van MAINGEAR’s jarenlange bekroonde productontwerp om gamers een gemakkelijk te upgraden desktop te bieden die de nieuwste high-performance componenten en maximale gebruikerspersonalisatie ondersteunt dankzij een aanpasbaar en verwisselbaar magnetisch frontpaneel. Via de nieuwe MAINGEAR Live 3D Configurator kunnen MG-1 kopers het frontpaneel van hun nieuwe systeem uitrusten met eigen artwork of ontwerpen om het uniek te maken.

Meer informatie over MAINGEAR desktops en winkelen voor aanpasbare systemen met AMD Ryzen 7000-serie processoren vindt u hier: https://maingear.com/gaming-desktops/.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password