Amazon plaatst Game of the Year-editie van Spider-Man

Amazon heeft een Game of the Year-editie van de populaire PS4-game Spider-Man geplaatst op zijn website. De plaatsing van de speciale versie laat nog weinig concrete informatie los, maar geeft wel een indruk over de mogelijkheden qua content.

Ondanks het gebrek aan duidelijkheid rondom de inhoud van deze versie wordt verondersteld dat de toevoeging van alle eerder uitgebracht dlc tot de reële mogelijkheden behoort. Na de lancering van de game bracht ontwikkelaar Insomniac Games regelmatig uitbreidingen uit in de vorm van een Season Pass met de naam The City That Never Sleeps. Deze Season Pass kwam in drie fases, namelijk The Heist, Turf Wars en Sliver Linings.

Bij ieder van deze drie uitbreidingen werden nieuwe missies toegevoegd evenals kostuums voor de protagonist. Bij de toevoeging van deze content komt de totale bestandsgrootte van de game op meer dan 70GB uit. Hiermee bestaat de kans dat de dlc geleverd wordt via een downloadcode in plaats van een extra disc. Hoe dan ook is het op dit moment nog onduidelijk of de Game of the Year-editie van Spider-Man deze dlc gaat bevatten of dat het dezelfde content als de huidige versie omvat.

Spider-Man is exclusief verkrijgbaar op de PlayStation 4.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password