Alpha Jet doet zijn intrede in War Thunder

Gaijin Entertainment kondigt de release aan van de grote content update “Alpha Strike” voor de online militaire actiegame War Thunder. De update bevat tientallen nieuwe militaire voertuigen, waaronder het Europese Alpha Jet gevechtsvliegtuig, de “Frankenstein” M60 120S tank, het meest moderne Chinese infanterie gevechtsvoertuig – de ZBD-04A, het Amerikaanse F-20A Tigershark gevechtsvliegtuig, de Hongaarse luchtvaart subtree, evenals de Noord-Hollandse kaart en andere content en verbeteringen.

De Alpha Jet is een compacte tweezits aanvals- en trainerstraaljager die in de jaren 70 door Europese ontwerpers is gemaakt voor de plaatselijke luchtmacht. Het werd geëxporteerd naar een paar dozijn landen, is nog steeds in dienst bij Frankrijk en wordt actief gebruikt door de Nigeriaanse luchtmacht in missies tegen Boko Haram. Twee SNECMA Turbomeca Larzac motoren versnellen het vliegtuig tot snelheden van meer dan 1000 km/u en een ballistische computer maakt precieze aanvallen met ongeleide raketten en bommen mogelijk.

De M60 120S tank is een prototype dat de Abrams tankkoepel en de M60 romp combineert. Dit is een mix van het verleden en het heden: verouderde homogene romppantsering wordt hier gecombineerd met composietmaterialen en geavanceerde koepelelektronica, evenals een krachtig modern 120 mm kanon en een zwaar machinegeweer dat elke tegenstander aankan.

De Chinese BMP ZBD-04A gebruikt een gevechtsmodule uitgerust met een 100 mm kanonwerper en een coaxiaal 30 mm autokanon. Deze laatste kreeg zeer effectieve APFSDS-kogels en de commandant en schutter kregen moderne warmtebeeldcamera’s die helpen om de vijand te zien in de schemering en bij slecht weer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password