Alone in the Dark: Twee Hollywoodsterren sluiten zich aan bij het Survival-horroravontuur dat in oktober uitkomt.

In het aankomende Alone in the Dark kunnen spelers kiezen tussen twee hoofdpersonen om het spookachtige verhaal te beleven: Emily Hartwood en Edward Carnby. Om deze twee iconische personages tot leven te brengen, zijn de ontwikkelaars een samenwerking aangegaan met beroemde acteurs Jodie Comer (Killing Eve, Free Guy) en David Harbour (Stranger Things, Black Widow), die hun stemmen, hun uiterlijk en hun formidabele acteervaardigheden aan de hoofdpersonen zullen lenen. Afhankelijk van wie je speelt, krijg je een andere kijk op hetzelfde verhaal. Je kunt ze allebei in actie zien in de nieuwe spotlightvideo, waarin een hoop gameplay wordt getoond.
We hopen dat je nu niet beeft van angst, want we hebben nog meer schokkend nieuws te delen: Alone in the Dark lanceert op 25 oktober 2023 op PC, Xbox Series S/X en PlayStation 5, en zal verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van €59,99.

Zit u gevangen in een eindeloze cyclus van besluiteloosheid, met het gevoel dat u gevangen zit in een spookhuis waar elke deur tot meer verwarring leidt? Vragen als “Moet ik voorbestellen?” of “Hoe is de sfeer?” kunnen door uw gedachten spoken. Nou, vrees niet, want we hebben een oplossing om je weg door de duisternis te verlichten. Je kunt nu de speelbare proloog van Alone in the Dark downloaden en persoonlijk ervaren wat het spel te bieden heeft, zonder spoilers voor het hoofdverhaal. Krijg de gratis proloog hier in handen:

Steam: https://thqn.net/aitdp-steam
Xbox: https://thqn.net/aitdp-xbox
SIEE: https://thqn.net/aitdp-psne

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com