Alles wat je moet weten over diablo IV seizoen 1

De poorten van de hel staan op het punt weer open te barsten als Diablo IV Season 1 op ons neerdaalt. Het is tijd om je zwaarden te slijpen, je duistere krachten te kanaliseren en de spanning van het doden van demonen te omarmen, want het nieuwe seizoen brengt nieuwe avonturen en nieuwe krachten voor iedereen. Bereid je voor op een duivels goede tijd, want we duiken in alles wat je moet weten over Diablo IV Seizoen 1!

Een vreselijke dreiging duikt op
Iets angstaanjagends verstoort de essentie van de wezens in Sanctuary en veroorzaakt chaos in het hele land. De corruptie begint zich te verspreiden, terwijl kwaadaardige monsters vrij door het land zwerven en onschuldige zielen willekeurig neerslaan. Te midden van deze onrust weerklinkt één naam met schuld: Lilith. Werk samen met een nieuw personage, Cormond, een voormalige priester van de Cathedral of Light die de zoektocht naar de bron van deze kwaadaardige monsters heeft opgepakt, om deze afschuwelijke kwaadaardige monsters te doden, die door het hele land zwerven op zoek naar hun nieuwe prooi.

Bestrijd de plaag en verzamel nieuwe voorwerpen
Bereid je voor op een avontuur door het getekende landschap van Sanctuary, want de nieuwe kerkers van dit seizoen, Malignant Tunnels, verschijnen overal waar corruptie zich altijd in de schaduwen verschuilt. Hier kun je monsters verslaan en hun harten stelen om de wezens voorgoed te verbannen. In deze monsters schuilt een verdraaide kracht, want hun hart is een krachtig gereedschap dat je kunt gebruiken. Er zijn vier verschillende kwaadaardige harten die je kunt uitrusten, elk met een unieke kracht, bonus en kleur. Deze kunnen in Ringen en Amuletten worden gestoken die Malignant Sockets van hun corresponderende kleur bevatten, maar kies verstandig, want er kunnen er maar drie tegelijk worden uitgerust.

Laat je woede los op de nieuwe wereldbaas
Om voor eens en altijd een einde te maken aan de corruptie, moet je de nieuwste wereldbaas van Sanctuary verslaan, Varshan the Consumed, die op de loer ligt in de dieptes van de kwaadaardige tunnels. Nieuwe gameplay-opties helpen je in deze strijd, met 6 nieuwe Unieke voorwerpen en 7 nieuwe Legendarische aspecten om te ontdekken. Dit biedt nieuwe mogelijkheden om unieke builds te maken die de sterke punten van elke speler versterken.

Omarm de kwaadaardige stijl
Seizoenen introduceren een boeiende manier om je personage aan te passen en je krachten te vergroten, terwijl je de uitdagingen van end game content aangaat. Doorloop meerdere hoofdstukken en speel ongelofelijke beloningen vrij via een belonend objectiefsysteem. Verdien Gunsten door elk hoofdstuk te voltooien, waardoor je Battle Pass-progressie wordt gestimuleerd. Je kunt Favors vergaren via normale gameplay of kiezen voor tier-skips, terwijl je de beloningen plukt die bij elke Battle Pass tier horen.
Met een nieuw personage beginnen betekent niet dat je helemaal opnieuw moet beginnen. Je kunt je zuurverdiende reputatie, die je hebt verkregen door de kaart te verkennen en de voordelen van de Altaren van Lilith, meenemen. Als je een mount hebt vrijgespeeld, is deze direct beschikbaar voor je nieuwe personage. Aan het einde van elk seizoen worden alle personages overgezet naar het Eternal Realm, zodat je permanent toegang hebt tot je dappere helden.

Strijd in je eigen tempo
De Battle Pass biedt een gratis tier, zodat iedereen zijn voortgang kan versnellen met Season Boosts. Voor degenen die op zoek zijn naar nog grotere beloningen, onthult het betaalde niveau exclusieve Battle Pass-cosmetica die de essentie van de kwaadaardige monsters belichamen. Bereid je voor op een verraderlijke reis, getooid in een fascinerend nieuw harnas, met krachtige wapens en op majestueuze paarden, allemaal geïnspireerd door de duistere krachten die op de loer liggen.
Bereid je voor, dappere krijger, want kwaadaardige monsters liggen op de loer in de diepten van Sanctuary. Steel je vastberadenheid, verzamel je bondgenoten en begeef je in het hart van de duisternis. Het lot van Sanctuary rust op jouw schouders, en alleen door jouw onwrikbare vastberadenheid kunnen de rijken worden bevrijd uit de greep van corruptie. Kwaadaardige monsters wachten op je in Sanctuary.

Diablo IV Season 1 verschijnt op 20 juli op PC via Battle.net, Xbox en PlayStation.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password