Alleen maar Driller, geen Filler! Melee-brawler ‘Drill Man Rumble’ aangekondigd door Neon Doctrine

Mocht je het gemist hebben, Neon Doctrine – een toonaangevende Zuidoost-Aziatische uitgever van indie-titels zoals Yuppie Psycho, The Legend of Tianding, Lamentum en SIMULACRA-serie – en ontwikkelaar Hunter Studio kondigen op Evo 2023 de multiplayer vechtgame Drill Man Rumble aan. Deze hectische, handgetekende 2D-vechtgame werd onthuld tijdens de Evo Indie Fighting Game Showcase en is verkrijgbaar in november 2023. Verzamel je vrienden en begin met boren!

In deze snelle actietitel kruip je in de huid van een Drill Warrior, genomineerd door je stam om deel te nemen aan het Grote Toernooi! Breng eer en glorie aan je stam door een van de 11 speelbare Drillers te kiezen en ga de strijd aan in verschillende single- en multiplayer-speltypen. Je moet de unieke vaardigheden van je Driller onder de knie krijgen en vooral niet geraakt worden – één klap is genoeg!

In Drill Man Rumble moet je jezelf bewijzen als de meest angstaanjagende Driller in het multiplayer speltype Arena voor maximaal vier spelers (online of offline), jacht maken op je collega Drillers voor de sport (en rijkdom) in het eindeloze speltype Bounty voor acht spelers, of doe het zelf (Drill It Yourself) in de Drill Mountain verhaalcampagne voor één speler. Maar dat is nog niet alles; Drill Warriors worden geconfronteerd met hardcore platformuitdagingen en maken gebruik van vaardigheden als Rebounding Mayhem en Super Speed. Of je nu online speelt of niet, de wereld van Drill Man Rumble zal je op de proef stellen tijdens je zoektocht om kampioen te worden!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password