Alle alle info over digitale pre-orders en season pass vrijgegeven voor Ride 2

Milestone heeft de volledige lijst van moto’s uit Ride 2 vrijgegeven. En dat is niet het enige, want de ontwikkelaar is ook van plan om alle fans te verrassen met innovatieve digitale content en een hele hoop freebies gedurende één jaar!

Alles even op een rijtje: 174 moto’s, inclusief 16 aanpasbare modellen die meteen ook voor 16 nieuwe racemodellen zorgen, wat het totaal op maar liefst 190 moto’s brengt. De lijst zit vol verrassingen: kies tussen Naked-modellen, superbikes, supersports, elektrische motoren en laat je volledig los op een van de vele twee-takt motoren, café racers en supermoto’s.
Zoals beloofd na de aankondiging van de in-store pre-orders, is de content van de digitale versie voor PlayStation 4, Xbox One en  pc onderweg. Deze komt er met twee exclusieve moto’s: de Ducati Hypermotard SP en de Kawasaki ZZR 1400, en een pakket van 10 helmen die je meer vrijheid verzekert bij het personaliseren van jouw avatar!

Ook een Season Pass is vrijgegeven, deze bevat een collectie van alle DLC’s om alles uit de Ride 2-belevenis te halen met alle speciale inhoud. Deze Season pass zal verkrijgbaar zijn voor € 29,99.
Bovendien heeft Milestone geluisterd naar de community en geeft het dan ook een exclusief cadeau: 9 pakketten met speciaal downloadbare (gratis) content vanaf november tot juli.
Ride 2 zal vanaf 7 oktober beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password