Alle aankondigingen van de Pokémon Presents in februari 2022

Het is precies 26 jaar geleden dat de eerste Pokémon-games uitkwamen in Japan en de ontwikkelaars van de serie maakten de hype van de internationale Pokémon-dag van dit jaar waar door een hoop updates te geven over de huidige games en één grote verrassing te onthullen: nieuwe mainline-entries Pokémon Scarlet en Violet, deze komen eind 2022 naar Nintendo Switch.

Toen de nieuwste Pokémon Presents livestream een paar dagen geleden werd aangekondigd, gingen fans ervan uit dat er nieuws zou zijn over toekomstige DLC voor Pokémon Legends: Arceus. In plaats daarvan kregen we veel, veel meer.
Hier is een kort overzicht van alles wat werd aangekondigd:

Pokémon Go krijgt op 1 maart Alolan Pokémon.

De Pokédex van het mobiele spel zal worden uitgebreid met de Gen 7-toevoegingen uit Sun en Moon. Dat zijn starters zoals Rowlet, Litten, en Popplio, en bijna 80 anderen.

Pokémon Café Remix krijgt bezorgfunctie.

De puzzelgame laat Pelipper nu je drankjes en gerechten bezorgen bij verre Pokémon, waaronder de mythische Pokémon Victini. Het zal ook een manier zijn om nieuwe outfits te verzamelen en verborgen vaardigheden vrij te spelen om te helpen bij uitdagingen.

Pokémon Unite krijgt mayham mode.

Een nieuw type quick battle zal spelers laten vechten zonder cooldowns, waardoor de MOBA nog chaotischer wordt. Mythische Pokémon Hoopa komt ook naar het spel, die kan worden verdiend door te spelen, samen met Duraludon op een toekomstige datum.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl krijgen Shaymin.

De mythische gras Pokémon verblijft op een speciaal eiland dat je alleen kunt bereiken nadat je een speciale brief van professor Oak hebt gekregen. Die gebeurtenis zit nu officieel in het spel. De brief is echter maar tot 27 maart 2022 te verkrijgen.

Pokémon Legends: Arceus Daybreak update is nu live.
De gratis 1.1 versie patch richt zich op het onderzoeken van massale uitbraken en er zullen nieuwe trainer gevechten toegevoegd worden. Spelers kunnen ook 30 gratis Ultra, Gigaton en Jet ballen krijgen als ze de “ARCEUSADVENTURE” Mystery Code gebruiken voor 31 maart.

Pokémon Legends: Arceus krijgt een anime adaptatie.

Het heeft nog geen naam, maar Pokémon Company teasde een nieuwe online-serie die zich richt op de Hisui regio met een stukje concept art dat een trainer toont die door een besneeuwd bos wandelt.

Pokémon Scarlet en Violet zijn de volgende spellen in de serie.
De Pokémon Presents eindigde met een eerste blik op Gen 9, met onder meer de starters Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. De nieuwe games zullen een open wereld zijn en worden voor het einde van het jaar verwacht op Nintendo Switch.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password