All Aboard: Station to Station kondigt zijn aankomsttijd aan

PRISMATIKA en Galaxy Grove zijn verheugd om de releasedatum van de aankomende minimalistische spoorwegsim Station to Station aan te kondigen. Station to Station was gisteravond te zien in de IGN showcase op Gamescom en komt op 3 oktober uit op PC.

In Station to Station is het de taak van spelers om een kleine landelijke wereld te transformeren in een levendige, weelderige omgeving vol leven en kleur door stations te plaatsen en verbindingen te creëren om groei en uitbreiding te bevorderen. Aspirant conducteurs stappen aan boord en stomen door verschillende kleurrijke biomes, blazen nieuw leven in droog woestijnzand en transformeren ongetemd bergterrein. Terwijl de sporen worden gelegd, komt een rustige wereld tot leven met een steeds breder tapijt van flora en fauna!

In de trailer zijn ook meerdere beelden te zien van de nieuwe Wild West-biosfeer, die slechts een van de omgevingen is die je kunt ontdekken als het volledige spel in oktober uitkomt, samen met nieuwe uitdagingen om te overwinnen en extra mechanieken om onder de knie te krijgen voor degenen die op zoek zijn naar optionele strategische gameplay.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password