Alchemist: The Potion Monger is nu verkrijgbaar op Xbox.

Alchemist: The Potion Monger is nu verkrijgbaar op Xbox! Een unieke mix van puzzel en RPG, waarin je je laboratorium kunt verlaten, de wereld in kunt trekken en deze kunt veranderen met jouw brouwsels! Kruip in de huid van een alchemistenleerling in een wereld vol antropomorfe dieren! Kies je personage “Race” uit een breed scala van dierensoorten, met hun sterke en zwakke punten.
Alchemist: The Potion Monger is een van de weinige, zo niet de enige, simulators voor alchemisten waarmee je het lab kunt verlaten, op verkenning kunt gaan en je brouwsels kunt gebruiken!

Een brouwsel maken is niet eenvoudig en elk brouwsel is een puzzel om op te lossen. Hoe je die oplost, hangt af van de ingrediënten en alchemistische gereedschappen die je tot je beschikking hebt. Gebruik verschillende alchemistische hulpmiddelen (en niet alleen… – demonische altaren, heilig water, tijdbesturend zand en meer) om de ingrediënten te verwerken. Doe ze vervolgens in de ketel en begin met brouwen!
Jouw plaats

Neem al je spaargeld en je trouwe hond mee en koop een huis op het eiland ver weg van de continenten… en maak het echt van jezelf! Alchemist: The Potion Monger biedt veel mogelijkheden om je huis en tuin naar eigen smaak in te richten. Je kunt verschillende blauwdrukken van interieurontwerpen en alchemistische gereedschappen kopen om van je, in eerste instantie lege, huis een echt herenhuis van de rijke alchemist te maken!

Alchemie is het belangrijkste aspect van het spel (zoals je zeker had verwacht van de titel Alchemist: The Potion Monger). Het maken van een brouwsel is geen eenvoudige taak en elk brouwsel is een puzzel om op te lossen. Hoe je die oplost, hangt af van de ingrediënten en alchemistische hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt. Gebruik verschillende alchemistische hulpmiddelen (en niet alleen… – demonische altaren, heilig water, tijdbesturend zand en meer) om de ingrediënten te verwerken. Doe ze vervolgens in de ketel en begin met brouwen!
Doe wat je wilt

Nadat je een brouwsel hebt gemaakt, kun je het verkopen om goud en reputatie te krijgen of het zelf gebruiken voor goed, slecht of gewoon voor de lol (er kan toch niets mis zijn met lol hebben, toch?) Maak een enorme gifwolk, lanceer wilde dieren en NPC’s de lucht in, spring over bomen of laat het hele dorp overgeven! – Er is bijna niets dat een goed bereide toverdrank niet kan doen.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password