Albion Online kondigt nieuwe Europese server aan

de fantasy sandbox MMORPG ontwikkeld door Sandbox Interactive, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een nieuwe server, Albion Europe, geoptimaliseerd voor de regio’s Europa en MENA. De nieuwe server biedt niet alleen een nieuwe start in de wereld van Albion, maar ook veel hogere verbindingssnelheden, een betere ping en lagere latency, en geoptimaliseerde tijden voor in-game events voor spelers in de hele regio. Albion Europe gaat op 3 april van start in Closed Beta en op 10 april in Open Beta, voordat het op 29 april live gaat voor pc, Mac, Linux, iOS en Android.

Albion Europe is de derde server van het spel, na Albion West (nu Albion Americas) dat in 2017 werd gelanceerd, en Albion East (nu Albion Asia) dat in 2023 werd gelanceerd, en valt samen met de toegevoegde ondersteuning voor twee nieuwe talen: Turks en Arabisch.

Albion Europe volgt het free-to-play-model van het spel en is toegankelijk voor alle spelers wereldwijd, ongeacht hun locatie. Net als de bestaande servers zal het spel volledig cross-platform zijn, waardoor spelers met één account op pc, Mac, Linux, Android en iOS kunnen spelen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password