Al het nieuwe komt naar seizoenen in NBA 2K24

Seizoenen evolueren in NBA® 2K24 met twee updates die elke zes weken meer manieren toevoegen om te spelen en beloningen te verdienen. Met de introductie van een uniform progressiepad in MyTEAM en MyCAREER, zullen spelers de waarde van hun tijd in de game maximaliseren. Naast de robuuste gratis beloningen waar spelers zo dol op zijn, biedt NBA 2K24 nu ook premium seizoenspas-opties voor degenen die nog meer beloningen willen verdienen tijdens hun seizoen.

Seizoensprogressiespoor biedt meer waarde voor geïnvesteerde tijd

NBA 2K24 Seizoenen bevat een nieuw, uniform Seizoensprogressiespoor dat MyCAREER en MyTEAM combineert in één lineair beloningssysteem. Gedurende elk seizoen verdienen spelers een gratis beloning uit beide speltypen telkens als ze een nieuw niveau bereiken. Met het nieuwe Seasonal Progression Track hebben spelers nu meer keuze in hoe ze hun beloningen verdienen, met een nieuwe vrijheid om alles wat NBA 2K24 te bieden heeft te verkennen – zonder hun voortgang in gevaar te brengen.

Nieuwe Season Pass-opties zorgen voor meer beloningen

Naast de gratis Seizoenen-ervaring die 2K-spelers al kennen, zal NBA 2K24 nu met de toevoeging van cross-progressie twee premium Seizoenspas-opties hebben – Pro en Hall of Fame. Spelers die ervoor kiezen om de Pro of Hall of Fame pasopties te kopen, verdienen nog meer beloningen en voordelen terwijl ze Levels 1-40 spelen. Elk seizoen kunnen spelers de beste seizoenspasoptie voor hun eigen reis kiezen terwijl ze het veld op gaan om Level 40 te bereiken:

  • Gratis beloningservaring – De gratis ervaring blijft toegankelijk voor alle spelers en biedt dezelfde kwaliteitservaring die ze gewend zijn van NBA 2K Seizoenen met het nu toegevoegde voordeel van uniforme progressie. Spelers kunnen tijdens het spelen tot 80 Level-beloningen verdienen om alle 40 Level-beloningen vrij te spelen voor de speltypen MyCAREER en MyTEAM.
  • Pro Pass – Met de Pro Pass kun je 40 extra beloningen van Premium Level verdienen, samen met extra VC- en MTP-beloningen die gedurende het seizoen verdiend kunnen worden. Met de Pro Pass ontgrendelen spelers een Premium Level-beloning voor elk level dat ze halen. Spelers krijgen ook meteen vier Season Pass-beloningen na aankoop van de pas. Spelers kunnen op elk moment in het seizoen upgraden van een Pro Pass naar een Hall of Fame Pass met een Pass Upgrade.
  • Hall of Fame Pass  – De Hall of Fame Pass bevat alles van de Pro Pass en meer. De Hall of Fame-pas bevat ook een extra seizoenspasbeloning, voor een totaal van vijf seizoenspasbeloningen, een XP-booster van 15% voor het hele seizoen, 10 Level Skips die onmiddellijk worden toegepast op het beloningsspoor van het seizoen en meer.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password