Aksys Games tovert griezelige geesten uit de schiettent

Aksys Games heeft vandaag aangekondigd dat Spooky Spirit Shooting Gallery dit voorjaar uitkomt voor Nintendo Switch. Spooky Spirit Shooting Gallery is een draagbare arcadeshooter die doet denken aan Japanse festivalgames. De game bevat drie modi en een assortiment minigames voor een griezelig leuke tijd.

Verdien muntjes door zorgvuldig te mikken en lekkernijen van de planken te schieten met kurk of zilveren kogels. Schiet non-stop om de geesten te verslaan die zich tussen de goodies verstoppen om het spookhuis te bereiken. In het speltype Carnaval kiezen spelers uit twee verschillende stadia om geesten neer te schieten en munten te winnen. Schiet zoveel mogelijk goodies neer en versla de vermomde geesten. Door ze te verslaan verdien je Spirit Seals, en als je genoeg hebt verdiend om je Spirit Gauge te maximaliseren, kun je doorgaan naar het spookhuisstadium. Versla de aanvallen van de geesten terwijl je dieper het spookhuis ingaat. Kun je de eindbaas verslaan en speciale bonusbeloningen verdienen?

In de Party Mode kun je met maximaal twee vrienden kiezen uit 19 minigames om de geesten te verslaan. Werk samen of daag elkaar uit terwijl je de geesten bestrijdt! De Spirit Stairway Challenge wordt alleen ontgrendeld als je slaagt in Party Mode. Op elke trap wachten minigames – hoe hoger je gaat, hoe uitdagender de spellen worden! Geesten liggen op de loer om je beklimming te dwarsbomen en pas op voor de Bazen die op de loer liggen. Twee trappen stellen je vaardigheden op de proef terwijl je probeert alle geesten uit te schakelen op weg naar de overwinning!

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password