Aksys Games kondigt een kaartenset aan voor Winter’s Wish: Spirits of Edo

Aksys Games heeft de exclusieve set van zeven full-color karakterkaarten onthuld die worden meegeleverd met alle eerste exemplaren van de aankomende, historisch gesitueerde, mystieke otome-titel Winter’s Wish: Spirits of Edo, die op 18 mei verschijnt voor Nintendo Switch.
Het eerste jaar van het Kyoho tijdperk. Het land wordt geregeerd door de achtste shogun Yoshimune Tokugawa. Herhaalde incidenten veroorzaakt door monsters in de stad Edo verontrusten en beangstigen de mensen, zodat het shogunaat Tokugawa de “Oniwaban” instelt om de openbare orde te handhaven en de stad te beveiligen.

Elf jaar later wordt een meisje met speciale krachten geboren in een dorp ver van Edo en door de doodsbange bevolking de besneeuwde bergen in gedreven. De reden? Zonder mankeren ziet het meisje “zwarte stromen” als er een ramp op komst is. Haar verontrustende gave voorspelt rampen met absolute zekerheid.

Op een dag verschijnen mannen die beweren lid te zijn van de mysterieuze Oniwaban voor haar en zeggen dat ze nodig is in Edo. Al snel zal de kracht van het meisje, die haar voorheen alleen maar ongeluk bracht, van onschatbare waarde worden voor de Oniwaban en hun inspanningen tegen de monsters…

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password