Aksys Games goochelt met exclusieve kaarten voor Radiant Tale

De clowns van Aksys Games hebben een exclusieve set van zes full-color karakterkaarten gepresenteerd die worden meegeleverd bij alle eerste exemplaren van de otome-titel Radiant Tale, die op 27 juli verschijnt voor Nintendo Switch. In dit hartverwarmende en kleurrijke avontuur sluit Tifalia zich aan bij een bont gezelschap van circusartiesten die het koninkrijk weer vreugde moeten brengen.

Tifalia’s comfortabele leven wordt op zijn kop gezet wanneer een draak op haar neerstort! Dit veroorzaakt haar eerste ontmoeting met CIRCUS, een circusgezelschap dat de wereld rondreist om hun kroonprins te redden. Na een rampzalige mislukking van een voorstelling ontdekt CIRCUS dat Tifalia hen misschien kan helpen en werft haar aan als producer voor hun disfunctionele groep. Zullen ze de ring beheersen? Of blijven ze gewoon middelmatig?

Een gekke draak die meer dom is dan eng, een stekelige clown die je niet aan het lachen krijgt, een mysterieuze dirigent die geen watermagie wil gebruiken, een acrobaat die niet weet hoe hij moet entertainen, een dronken bontbol, een ongemotiveerde leider, en een amateur-producent die net lid is geworden… Zullen ze ooit kunnen optreden voor een publiek en het huis doen instorten? Of blijven ze een 3-rings circus?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com