Akira en Furi geïnspireerde Boss-Rush Game Gripper komt in maart 2023 naar PC en Nintendo Switch

Ontwikkelaar Heart Core kondigt vandaag aan dat zijn verhaalgedreven cyberbike-actiegame Gripper op 29 maart uitkomt op Windows PC en Nintendo Switch. Spelers kunnen binnenkort plaatsnemen in de burn-out stoel van hun eigen cyberbike terwijl ze door een explosieve cyberpunk setting racen met heftige donkere synth tracks, emotioneel geladen verhalen en dodelijke bazen, elk gebaseerd op een ander stadium van verdriet.
In Gripper nemen spelers de controle over None, een cyber-biker die gevangen zit in een wereld die op het punt staat in te storten. None, die lang van zijn ouders is vervreemd, wordt teruggeworpen in hun leven en moet de wereld redden van de mysterieuze AI die bekend staat als Zero. Bijgestaan door Kat-Kit, zijn knuffelbeest uit zijn kindertijd dat nu een gemechaniseerd kattenvriendje is geworden, moet None door post-apocalyptische woestenijen racen, verraderlijke tunnels verkennen en uitdagende bazen verslaan door hun harten te grijpen en te verscheuren. Verdriet verwerken is nooit gemakkelijk, zeker niet als het lot van de wereld in je handen ligt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password