Akiba’s Trip: Undead and Undressed,Nieuwe DLC “Kati’s Route” voor PlayStation 4 komt 2023!

Akiba’s Trip: Undead and Undressed krijgt in 2023 nieuwe DLC. Deze DLC, “Kati’s Route”, bevat een nieuwe verhaalroute rond de sympathieke Finse uitwisselingsstudent, otaku en parttime meid Kati Räikkönen, en wordt beschouwd als het “echte einde” van de game.

Akiba’s Trip: Undead and Undressed plaatst spelers in de rol van Nanashi, een otaku die op mysterieuze wijze in een vampier verandert en betrokken raakt bij een samenzwering van “Synthisters” die het elektronicamekka teisteren. Samen met een kleurrijke groep bondgenoten, de ‘Akiba Freedom Fighters’, moet Nanashi zijn mede-otaku’s verdedigen tegen de vampierroofdieren. Hij ontdekt dat de beste strategie om ze te verslaan is om ze te ontdoen van hun basisbehoeften en ze bloot te stellen aan de reinigende kracht van de zon!
Akihabara heeft het allemaal meegemaakt, van de naoorlogse wederopbouw van Japan tot de economische bubblegum crisis van de jaren ’80. Altijd in de voorhoede van de vooruitgang, met iets te bieden voor zelfs de meest onconventionele lusten, was het bijna onvermijdelijk dat deze unieke technocratie van verwennerij zou veranderen in de perfecte jachtgrond voor “Synthisters” – vampieren die azen op de levensenergie van de nietsvermoedende figurine-kijkers, meisjescafé-kenners en cosplayers van de stad.

Akiba’s Trip: Undead and Undressed vertelt het verhaal van één zo’n onfortuinlijke ziel: een jonge man genaamd Nanashi die in de val werd gelokt en veranderde in één van de wandelende ondoden. Het ergste van zijn lot werd hem echter bespaard door de bloedige kus van een mysterieuze Synthister-jager genaamd Shizuku. Samen met de rest van zijn metgezellen in een organisatie die onofficieel de “Akiba Freedom Fighters” wordt genoemd, moeten Nanashi en Shizuku de waarheid achter de Synthister-plaag ontdekken en Akiba redden van de gewelddadige, asociale energievampiers.

En natuurlijk is de beste manier om vampiers te bestrijden ze te strippen tot op hun onderbroek zodat ze smelten in de middagzon…

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password