Aion Classic Server nu live in Europa

Gameforge, een westerse uitgever van online multiplayer titels, heeft vandaag de AION Classic server in Europa gelanceerd. Deze nieuwe permanente server is gratis en beschikbaar voor alle spelers, ongeacht hun locatie, en maakt eerdere content van de iconische MMORPG beschikbaar.

Beginnend met content uit AION 1.9, stelt AION Classic spelers in staat herinneringen op te halen en te genieten van de begindagen van Atreia. Verken deze fantasiewereld over land en geniet van aangrijpende questlines terwijl het conflict tussen de Elyos en Asmodians voortwoedt, of ga de lucht in en ervaar opwindende luchtgevechten in de Abyss.
Vecht samen of tegen elkaar, want AION Classic lanceert met een enorme hoeveelheid PvE- en PvP-content. Met PvE-instances zoals Dark Poeta en de Fire Temple, en PvP-gevechten zoals Rifts, Dredgions en Fortress Battles, kunnen zowel nostalgische AION-veteranen als nieuwkomers honderden uren gameplay herbeleven of voor het eerst voltooien.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password