AGON by AOC introduceert twee nieuwe 4K-monitoren: de U27G3X/BK en U32G3X/BK

AGON by AOC, het toonaangevende merk voor gaming-monitoren en IT-accessoires, heeft vandaag met trots twee nieuwe 4K-monitoren aangekondigd. De AOC GAMING U27G3X/BK en U32G3X/BK bieden gebruikers comfort en technologische prestaties die de dagelijkse game-ervaring significant verbeteren. Beide modellen beschikken over ultrascherpe beelden dankzij het IPS-paneel met UHD-resolutie (3840 x 2160). De nieuwe AI-gestuurde GPU-technologieën zorgen ervoor dat hoge verversingssnelheden bij 4K-resolutie eenvoudiger te behalen zijn. De 4K-monitoren komen op een perfect moment op de markt voor gamers die op zoek zijn naar ultrascherpe beelden in combinatie met hoge verversingssnelheden.

De AOC U27G3X/BK is voorzien van een 27-inch (68,6 cm) scherm en een verversingssnelheid van 160 Hz. De AOC U32G3X/B is voorzien van een groter 31,5 inch (80 cm) scherm en behoudt daarbij een verversingssnelheid van 144Hz. Met een snelle reactietijd tot wel 1ms GtG zijn beide monitoren een uitstekende keuze voor het spelen van games op competitief niveau. Beide gaming-monitoren beschikken daarnaast over twee HDMI 2.1- en twee DisplayPort-poorten. Dit maakt ze beide zeer geschikt om de nieuwste generatie GPU’s en consoles op aan te sluiten. Tot slot zijn beide monitoren uitgerust met een ergonomisch standaard die zowel hoogte-, kantel-, draai- als rotatieaanpassingen biedt.

Een groot visueel avontuur
Met zijn UHD-resolutie (3840 x 2160) biedt de AOC GAMING U27G3X/BK een unieke kijkervaring. Verder ondersteunt de gaming-monitor HDR10 en is deze voorzien van een VESA DisplayHDR 400-certificering. Het IPS-paneel levert nauwkeurige en levendige kleuren met zijn opmerkelijke kleurbereik (96% DCI-P3, CIE 1976), terwijl de zeer hoge pixeldichtheid van 163 ppi voor een indrukwekkende helderheid en haarscherpe beelden zorgt. Samen met de snelle verversingssnelheid van 160 Hz resulteert dit in een uiterst soepele game-ervaring, wat de monitor geschikt maakt voor elk type videogame.

Met een groter scherm van 31,5 inch tilt de AOC GAMING U32G3X/BK visuele prestaties naar een hoger niveau. De gaming-monitor is voorzien van een verversingssnelheid van 144Hz en een pixeldichtheid van 140 ppi. Vergelijkbaar met de U27G3X/BK is de monitor uitgerust met een IPS-paneel en biedt het een opmerkelijk kleurbereik (95% DCI-P3, CIE 1976). Daarbovenop maakt de U32G3X/BK gebruik van 10-bit kleurdiepte en produceert daarmee 1,07 miljard kleuren. Dit resulteert in extra rijke en nauwkeurige kleuren.

Uitstekende prestaties voor dagelijks gebruik
Mede dankzij de snelle reactietijd tot 1ms GtG en pixel overdrive–instellingen, leveren beide gaming-monitoren vloeiende beelden. Verder zorgen de Nvidia G-SYNC-compatibiliteit en Adaptive-Sync-technologie ervoor dat haperingen en onderbrekingen worden geëlimineerd. Zowel de U27G3X/BK als de U32G3X/BK zijn volledig compatibel met de nieuwste generatie consoles en ondersteunen 4K UHD-resolutie met een verversingssnelheid van 120Hz. Tot slot zijn beide gaming-monitoren uitgerust met Flicker-Free-technologie, Low Blue- en Shadow Control-modi. Ook is er een integratie met de AOC G-Menu-software mogelijk.

Prijzen en beschikbaarheid
De AOC GAMING U27G3X/BK is vanaf medio november 2023 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 579,00.
De AOC GAMING U32G3X/BK is vanaf medio december 2023 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 749,00.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password