Age of Wonders: Planetfall retail versies beschikbaar voor pre-order

Paradox Interactive en Koch Media hebben vandaag details over de fysieke release van Age of Wonders: Planetfall bekend gemaakt. De PlayStation 4, Xbox One- en PC-versies van het aankomende Sci-Fi-Strategie spel en de opvolger in de reeks van Triumph Studios komen op 6 augustus 2019 uit.

Age of Wonders: Planetfall is nu beschikbaar voor pre-order bij geselecteerde winkels

Day One Editie inhoud:

  • Paragon Noble Cosmetic Pack – Breng mode en flair naar de uiterste grenzen van het universum!

In Age of Wonders: Planetfall verkennen spelers de overblijfselen van de Star Union, ooit een enorm rijk dat duizenden werelden met elkaar verbond maar nu zijn de mensen geïsoleerd en gestrand achtergelaten na de Collapse. Honderden jaren later zijn broers en zussen in uiteenlopende facties veranderd om de wereld opnieuw op te bouwen naar hun voorkeur.

Overwin de kosmische donkere tijd van een gevallen galactisch rijk om een nieuwe toekomst te bouwen. Bouw een imperium met een van de zes unieke facties, variërend van het militaire Vanguard tot de dinosauriër rijdende Amazones en de cyborg-zombies van de Assembly. Doorloop de missies van elke factie met je verstand, militaire kracht en diplomatie, verken planetaire ruïnes en stuit op andere overlevenden terwijl de geschiedenis van een verbrijzelde beschaving ontrafelt. Vecht, bouw, onderhandel en maak technologische vooruitgang op een pad naar het paradijs in een singleplayer-campagne, op willekeurige skirmish maps en tegen je vrienden in multiplayer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password