Age of Empires IV: Anniversary Edition is nu beschikbaar op Xbox Series X|S en Xbox One

Xbox is verheugd aan te kondigen dat het nieuwste deel in de iconische strategiegame franchise, Age of Empires IV: Anniversary Edition, nu beschikbaar is op Xbox Series X|S en Xbox One.

Age of Empires IV: Anniversary Edition plaatst spelers in het hart van historische veldslagen die de geschiedenis van 10 beschavingen tussen de hoge middeleeuwen en de vroege renaissance markeerden.

Deze editie is de perfecte manier voor nieuwe spelers om deze veelgeprezen franchise te ervaren via een tutorialsysteem dat hen de basisprincipes van RTS games leert. Er zullen ook vier campagnes voor één speler beschikbaar zijn, zodat beginners gemakkelijk met het spel aan de slag kunnen. Ten slotte zullen ervaren spelers nieuwe spelmechanismen en geavanceerde gevechtsstrategieën en -technieken kunnen ontdekken.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password