After the Fall lanceert een knallende update met nieuw arsenaal, free-for-all modus en meer

Vertigo Games, de in VR gespecialiseerde publicatie- en ontwikkelingstak van de wereldwijde Koch Media Group, heeft zojuist de ‘Shock & Awe’ update voor After the Fall uitgebracht. Deze toevoeging aan het Frontrunner Season van de game brengt een geweldige set arsenaal met zich mee en is gratis beschikbaar voor alle bezitters van de game op Meta Quest 2, PSVR (zowel digitaal als fysiek) en PC VR. Om dit te vieren, heeft Vertigo Games vandaag twee afzonderlijke trailers vrijgegeven. De Co-op-trailer boordevol actie is gemaakt met ondersteunde LIV-software, waarmee makers mixed reality-content van hoge kwaliteit kunnen produceren. De Frontrunner Season overview trailer laat alle nieuwe -en eerder toegevoegde- content in de game zien sinds de lancering.

De ‘Shock & Awe’ update brengt een geweldige set arsenaal, waaronder de Shockwave Power Device, Rage Booster, Warhead, en een Tommy Gun. Spelers kunnen slijpen voor floppy disks om deze nieuwe items te claimen, waarmee ze het op nieuwe, impactvolle manieren kunnen opnemen tegen hordes Snowbreed. Naast de nieuwe verbruiksartikelen en gevechtsapparatuur zijn nu ook een PvP-speltype voor iedereen en de PvP-kaart ‘Stockpile’ aan het spel toegevoegd. Deze nieuwe kaart is een omgebouwd pakhuis waarin het draait om gevechten van dichtbij en bliksemsnelle respawns met voorwerpen die verspreid over de kaart te vinden zijn.

Het Frontrunner-seizoen bracht al de goed ontvangen Horde-modus update en Boulevard update, die twee Horde-modus kaarten introduceerde, een nieuwe revolver, de Boulevard Harvest kaart, de ‘Skimmer’ vijand (die nu is toegevoegd aan alle Harvest Maps), de LMG en Revolver wapens, en veel speler outfits. Vertigo Games is van plan om de wereld van After the Fall verder uit te breiden en te verbeteren voor al zijn spelers.
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password