Aew: Fight Forever Seizoen 2 Dlc Gaat Verder Met De Release Van Een Geheel Nieuwe Toernooimodus – Beat The Elite.

THQ Nordic, All Elite Wrestling (AEW) en YUKE’S hebben vandaag de Beat The Elite DLC voor AEW: Fight Forever uitgebracht. Dit is de tweede DLC drop van Seizoen 2 en introduceert de nieuwe offline singleplayer spelmodus Beat The Elite. Beat the Elite € 6,99 is nu beschikbaar voor AEW: Fight Forever-spelers op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

In het zeer competitieve speltype “Beat The Elite” nemen spelers het op tegen 10 willekeurig geselecteerde worstelaars uit AEW’s roster van wereldklasse. Het laatste gevecht is altijd tegen een vechter uit “The Elite” zoals Kenny Omega, Matt Jackson, Nick Jackson en Adam “Hangman” Page. Als je al deze wedstrijden wint, wordt de speler beloond met verschillende cosmetische items in de game, afhankelijk van de gekozen moeilijkheidsgraad.
AEW: Fight Forever Season Pass 2 bevat ook:
3 nieuwe worstelaars
37 nieuwe move-sets
60 nieuwe kledingopties
De nieuwe AEW Dynamite arena
Beat the Elite speltype

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password