Adventure Sync, vanaf deze week in Harry Potter: Wizards Unite

Niantic en WB Games zijn verheugd te melden dat Adventure Sync, een Niantic Real World Platform-spelfunctie, deze week beschikbaar zal worden in Harry Potter: Wizards Unite.

Deze langverwachte functie biedt spelers de mogelijkheid hun spel te verbinden met Apple Gezondheid of Google Fit om hun loopafstand te registreren; ook wanneer Harry Potter: Wizards Unite niet wordt gebruikt. Na activering in het Instellingen-menu van het spel wordt de loopafstand van de speler op de achtergrond bijgehouden en toegepast om zijn Viaviaprisma’s te ontgrendelen. Spelers krijgen bericht zodra een Viaviaprisma is ontgrendeld. Adventure Sync is optioneel en kan op elk moment in- of uitgeschakeld worden in de spelinstellingen.

Behalve Adventure Sync krijgt Harry Potter: Wizards Unite ook meerdere updates van viavia’s :

  • Wanneer je een Viaviaprisma vrijspeelt, kun je de verschillende typen onderscheiden met behulp van nieuwe illustraties. 2 km Viaviaprisma’s onthullen een laars; 5 km een ketel en 10 km een lekke bal.
  • Sommige viavia-omgevingen die alleen beschikbaar waren tijdens eerdere briljante evenementen, zoals Ombers kantoor, keren terug.
  • Door op kelpspuiers in een viavia te tikken maak je kans op spreukenenergie.
  • Viavia’s bevatten nieuwe verzamelbare Gevondelingen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password