Advance Wars: 1+2 Re-Boot Camp nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen hun strategisch inzicht beproeven in turn-based missies, waarin ze hun eenheden over land, door de lucht en over water moeten leiden. Beide Game Boy Advance-klassiekers zijn vanaf de grond opnieuw opgebouwd en bevatten naast alle gameplay uit de oorspronkelijke games nu ook de mogelijkheid om vrienden online uit te dagen!
Voeg je bij het leger van Orange Star en laat je strategische vaardigheden zien in de campagnestand van Advance Wars, waarin je aanvallen van de legers van Blue Moon, Green Earth en Gold Comet moet afslaan. Neem het vervolgens op tegen de meedogenloze Sturm en het Black Hole-leger in Advance Wars 2: Black Hole Rising.

In beide campagnes kun je de gameplay versnellen en je beurt herstarten, voor een extra soepele spelervaring. Duik in een schat aan uitdagingen, die je kunt voltooien met welke strategie of commandant je maar wilt. Op basis van je score ontvang je munten die je kunt gebruiken om meer commandanten en uitdagingen te ontgrendelen.

In de lokale* multiplayerstand kunnen maximaal vier spelers tegen elkaar strijden, terwijl je online tegen vrienden kunt spelen in één-tegen-éénsessies om te bepalen wie de beste strateeg is. Daarnaast kun je in de ontwerpruimte je eigen maps maken. Ontwerp een slagveld in de bergen waar vliegtuigen onmisbaar zijn, of geef maritieme eenheden de ruimte in een gebied vol water. Deel je creaties met je vrienden om te zien of zij de uitdaging aankunnen!

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De Game Boy Advance-klassiekers Advance Wars en Advance Wars 2: Black Hole Rising zijn vanaf de grond opnieuw opgebouwd en bevatten naast alle gameplay uit de oorspronkelijke games ook de mogelijkheid om vrienden online uit te dagen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password