Activision werkt aan meerdere remasters

Uitgever Activision heeft een aantal remasters op de planning staan. Dat werd bekendgemaakt tijdens een presentatie voor investeerders. Tijdens de presentatie werden er plannen aangekondigd voor meerdere remasters die Activision wil gaan uitgeven. Over welke games het gaat is nog niet bekend. Daar wordt later in het jaar meer over bekendgemaakt. Ook werd er aangekondigd dat er dit jaar een nieuwe Call of Duty uitkomt. Men gaat ervan uit dat dit over Call of Duty Black Ops V gaat.

Tijdens de presentatie werd ook aangekondigd dat ze van plan zijn om games een nieuwe wending te geven, wat ook kan duiden dat ze plannen hebben voor een aantal remakes. Ook hierover wordt er later in het jaar meer onthuld. De laatste remake van Activision is Crash Team Racing Nitro-Fueled. De remake blijft trouw aan de originele game en voert soepele verbeteringen door.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password