Action-Mining Roguelike ‘BORE BLASTERS’ kondigt 8 maart releasedatum aan

BORE BLASTERS, een roguelike mijnbouw-shooter van de Schotse studio 8BitSkull, heeft een releasedatum aangekondigd voor 8 maart, met native ondersteuning voor Windows PC, Linux, MacOS en Steam Deck. Spelers kunnen zich nu al storten op de demo tijdens Steam Next Fest en de game voorafgaand aan de release op hun verlanglijstje zetten. De aankondiging van de releasedatum gaat gepaard met een gloednieuwe gameplaytrailer waarin je kunt zien welke spannende actie spelers kunnen verwachten terwijl ze door rots en steen knallen zoals een echte dwerg dat hoort te doen!

BORE BLASTERS plaatst je in de stoel van een geavanceerde dwergengyrocopter uitgerust met een krachtige machinegeweerboor, ontworpen om met gemak door steen te breken. Terwijl je je een weg baant door de diepten, verzamel je zeldzame edelstenen en ertsen, ontdek je krachtige nieuwe upgrades waarmee je sneller door de aarde snijdt en vecht je tegen zwermen vijanden terwijl je de mysteries diep onder je ontdekt.

De kern van BORE BLASTERS draait om snelle en bevredigende actie waarbij je je machinegeweer gebruikt om door stenen van verschillende hardheid te knallen. Ontdek tijdelijke upgrades die diep in de rotsen verborgen zitten en waarmee je sneller kunt mijnen. Geef je buit uit om permanente upgrades te kopen waarmee je je gyrocopter kunt verbeteren. Graaf door verschillende procedureel gegenereerde biomes met elke keer nieuwe uitdagingen. De diversiteit aan levels, vijanden en upgrades biedt eindeloos speelplezier. Je kunt zo snel of zo lang rennen als je wilt, zolang je brandstof en je gezondheidsbalk het maar volhouden. Als je de overwereld verkent, krijg je toegang tot steeds uitdagendere mijnschachten die naar diepere en gevaarlijkere mysteries leiden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password