Actievolle horror-FPS Forgive Me Father 2 gaat Early Access in op tijd voor Halloween

Fulqrum Publishing en Byte Barrel kondigen met trots aan dat Forgive Me Father 2, de Lovecraftiaanse horror FPS boordevol actie, op 19 oktober 2023 naar Early Access voor pc komt, met een gratis demo die nu beschikbaar is op Steam.

Ga op reis naar de donkerste nachtmerries om je geestelijke gezondheid te herstellen. Baan je een weg door hordes bezeten vijanden, speel een arsenaal dodelijke wapens vrij en bereid je voor op nog meer Lovecraftiaanse waanzin in dit FPS-vervolg boordevol actie.

Forgive Me Father 2 bouwt voort op het veelgeprezen origineel uit 2022 en biedt een eldritse upgrade op alle fronten, waaronder een dieper en donkerder verhaal en sfeervolle lichteffecten dankzij Unreal Engine 5, die zorgen voor een echt spannende horrorervaring. De handgetekende stripachtige visuals zijn terug, maar dit keer zijn de 2D-vijanden verbeterde sprites met 8 kijkhoeken… zodat je elke tentakel en rottende puist kunt zien voordat je ze met een shotgun terugschiet naar de helse dimensie waar ze vandaan komen!
In Forgive Me Father 2 reizen spelers opnieuw af naar een kwaadaardige wereld geïnspireerd door de werken van H.P Lovecraft, waar waanzin nooit slaapt. De actie gaat verder met het verhaal van de Priester uit het eerste deel, waarin hij afdaalt in zijn donkerste nachtmerries op weg naar rechtvaardige verlossing.

Spelers worden gedreven tot de rand van waanzin als ze het opnemen tegen hordes gestoorde sekteleden en diverse, eldritch vijanden met behulp van een enorm en gevarieerd arsenaal dodelijke wapens – elk met krachtige variaties ontworpen om absolute chaos te veroorzaken en totale vernietiging teweeg te brengen. Een nieuw ontworpen en uitgebreid krankzinnigheidssysteem voert de actie nog verder op en geeft onvoorstelbare kracht aan degenen die ervoor kiezen om volledig voor krankzinnigheid te kiezen.

Forgive Me Father 2 verbetert de unieke en kenmerkende, donkere stripachtige visuals van de oorspronkelijke game met verbeterde sprites en modellen. Spelers kunnen genieten van sappige bloedeffecten en oogverblindende geanimeerde knuppels die alle kanten op vliegen, terwijl onvoorstelbare oude kwaden worden verscheurd. De actie wordt ondersteund door een hartveroverende soundtrack die moeiteloos duistere Lovecraftiaanse ondertonen en sfeer combineert met gezichtsverpletterende gitaren en borstkloppende drums.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password