Actie RPG Sword and Fairy: Together Forever onthult nieuwe Combat Trailer

Onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever Eastasiasoft Limited heeft vandaag een nieuwe gevechtstrailer uitgebracht voor de op Chinese mythologie gebaseerde actie RPG Sword and Fairy: Together Forever, een gloednieuw standalone deel in de legendarische franchise. De nieuwe trailer toont real-time gevechten, magische spreuken, het skill progressie systeem en hoe je vijandelijke aanvallen kunt pareren. Sword and Fairy: Together Forever komt op 4 augustus uit op PS5 en PS4 in Noord-Amerika, Europa en Australië.

Een van de grootste verbeteringen in Sword and Fairy: Together Forever is de verschuiving naar vloeiende real-time gevechten in plaats van de turn-based mechanica van zijn voorgangers. Vijanden zijn zichtbaar op het veld, zodat spelers kunnen aanvallen of gevechten proberen te vermijden. Eenmaal in gevecht is het gevecht snel en hectisch, terwijl spelers combo’s ontketenen die langer en krachtiger worden naarmate hun personage vordert. Elk groepslid beschikt over unieke vaardigheden die hem onmisbaar maken, en er kan een element worden toegewezen om de teamsamenstelling verder aan te passen en in balans te brengen. De speler kan ook wisselen tussen personages die hij actief bestuurt, zodat hij in elke situatie de volledige controle over het slagveld heeft. Epische eindbaasgevechten vereisen een snelle strategie en bevatten “quick time events” waarmee spelers bonusschade kunnen toebrengen in filmstijl, terwijl nauwkeurig ontwijken de tijd tijdelijk vertraagt en de vijand de kans geeft op een tegenaanval. Verweven met intuïtieve besturing, betekenen al deze mechanieken een enorme sprong voorwaarts voor Sword and Fairy: Together Forever en maken het een perfecte springplank als de serie een nieuw tijdperk van actie RPG-gevechten ingaat.

Sinds het begin in 1995 heeft de Sword and Fairy RPG serie decennia lang de harten en verbeelding van Chineestalige spelers veroverd. Nu, in 2022, Sword and Fairy: Together Forever brengt mechanics en grafische presentatie naar de volgende generatie. Aangedreven door Unreal Engine 4, Sword and Fairy: Together Forever bevat intense real-time gevechten en uitgebreide gedetailleerde omgevingen om te verkennen, aangevuld met diepgang en boeiende verhalen die de franchise sinds het begin hebben gedefinieerd. Dit is een standalone RPG epos dat kan worden genoten door zowel lange tijd fans als nieuwkomers zonder voorkennis van de serie, een die Eastasiasoft Limited is uitzonderlijk trots om te brengen aan een nieuw publiek wereldwijd.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password