Actie-horrorgame Limerick: Cadence Mansion krijgt nieuwe Dev Walkthrough trailer als onderdeel van MIX Next showcase

Indie-ontwikkelaar Jenito Studios heeft een geheel nieuwe Dev Walkthrough trailer onthuld voor zijn aankomende actie-horror adventure game Limerick: Cadence Mansion als onderdeel van de MIX Next showcase. Hier krijg je een geheel nieuwe blik op de zorgvuldig met de hand gemaakte Unreal Engine 5 aangedreven horrorgame van solo-ontwikkelaar Daniel Hall in aanloop naar de release later dit najaar op PC via Steam.

Deze Developer Walkthrough-video laat spelers kennismaken met de verdraaide setting van de game, Cadence Mansion. Hier moet je een reeks puzzels oplossen, kwaadaardige wezens te slim af zijn en beperkte middelen beheren – en dat alles terwijl je wordt gestalkt door de vervloekte marionet Limerick. Terwijl je dieper duikt in een verhaal over manipulatie en duistere wetenschap, zul je creatief moeten worden om deze cerebrale, angstaanjagende en meeslepende sim te overleven.

“Met Limerick: Cadence Mansion wilde ik een originele kijk op het horrorgenre creëren die inspiratie haalt uit veel van mijn favoriete horrorgames en meeslepende werelden,” aldus solo-ontwikkelaar Daniel Hall. “Er is de actie, het resource management en de puzzels van Resident Evil, de diepe wereldopbouw van games als Prey en Bioshock en de ren-en-verstop-ontmoetingen van iets als Alien: Isolation of Amnesia: The Dark Descent. Mijn doel was om al deze elementen samen te laten komen tot iets unieks.”
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password