Achtste en vermoedelijk laatste Grand Prix voor Crash Team Racing

Na  de release van Crash Team Racing zijn er al wat Grand Prix events de revue gepasseerd. “Maar met dit achtste en laatste event is het tijd voor iets nieuws en heeft deze game alles wat die nodig heeft.” Aldus Activision.
Elke Grand Prix draaide om een specifiek thema en bracht bijbehorende karakters, skins en karts met zich mee die je kon kopen met de Wumpa Coins die je via gameplay of echt geld verkrijgt. En daar zal volledig geen eind aan komen. Dat liet het bedrijf weten dat cosmetische updates voorlopig nog steeds op het programma staan. Alleen zullen ze nu dus niet meer met een overkoepelend thema komen.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password