Achter de schermen van The Quiet Man

Square Enix neemt ons via onderstaande video mee achter de schermen van The Quiet Man, dat op 1 november verschijnt voor pc en PS4. The Quiet Man is een verhaalgedreven, cinematische action experience die live-action beelden combineert met CGI en actievolle gameplay. De trailers smaken doorgaans naar meer, maar feitelijke gameplay die al online verscheen liet toch wat te wensen over.

De video hieronder biedt inzicht in de kernconcepten van de game en het ontwikkelproces, waarbij diverse leden van het internationale ontwikkelteam aan het woord komen. De diepgaande blik achter de ontwikkeling van de game vertelt over het allereerste begin van de game, de verschillende thema’s die spelers in de game verkennen, het unieke geluidsregieproces voor een “geluidloze” game-ervaring, de productie van de full-motion-video-scènes die de wereld van The Quiet Man tot leven wekken en veel meer.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password