Acht nieuwe Pokémon en twee nieuwe personages bekendgemaakt in nieuwe trailer van Pokémon Sun en Pokémon Moon

The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe informatie bekendgemaakt over de nieuwste spellen in de Pokémon-serie Pokémon Sun en Pokémon Moon die in Europa op 23 november exclusief beschikbaar zullen zijn voor de Nintendo 3DS-systeemserie.
De volgende nieuwe Pokémon zijn onthuld:

Silvally
Type: Normal
De Synthetic Pokémon Silvally is de evolutie van Type: Null. Deze Pokémon verandert van type als exclusieve items in de sleuf in zijn hoofd zijn gestoken, en zijn somatische cellen muteren en gloeien met verschillende kleuren licht naar gelang zijn type. Silvally heeft de nieuwe ability RKS System, waardoor deze Pokémon van type verandert als hij specifieke typegerelateerd items bezit. Ook heeft hij de exclusieve Multi-Attack aanval. Deze aanval verandert naar gelang het typegerelateerde item dat hij bezit.

Hakamo-o
Type: Dragon-Fighting
Hakamo-o is de evolutie van Jangmo-o. Hakamo-o dansen voorafgaand aan het gevecht om hun kracht te tonen, waarbij ze hun schubben tegen elkaar kletteren. Een solitaire Pokémon die het liefst alleen traint, vaak met afgebroken schubben, maar die groeien bijna direct weer aan. Hakamo-o beschouwen het aantal verloren schubben als bewijs voor de hevigheid waarmee ze hebben gevochten.

Kommo-o
Type: Dragon-Fighting
Kommo-o is de evolutie van Hakamo-o. Er is een legende die zegt dat Kommo-o met schitterende schubben bedekt zijn om een grote duisternis waarin de wereld gehuld is, te verdrijven. Deze Pokémon kunnen de nieuwe aanval Clanging Scales leren. Als Kommo-o deze aanval gebruikt schraapt hij zijn schubben tegen die van een ander en valt hij met veel geraas aan. Nadat Kommo-o deze aanval heeft gebruikt gaat zijn Defense omlaag.

Steenee
Type: Grass
De Fruit Pokémon Steenee is de evolutie van Bounsweet. De bloemkelk op het hoofd van deze Pokémon is erg hard, en Steenee valt aan door hem tegen zijn tegenstander te slaan en deze tegelijk met zijn sterke benen te schoppen. De geur van deze Pokémon is zelfs nog lekkerder dan die van Bounsweet.

Tsareena
Type: Grass
Alleen de sterkste Steenee’s kunnen evolueren tot Tsareena. Als zeer edele Pokémon gebruiken Tsareena hun kracht om Bounsweet te beschermen en te regeren als koningin. Deze Pokémon valt aan met zeer krachtige, majestueuze trappen en bedwelmt tegenstanders met een sterk parfum. Sommige Tsareena hebben de exclusieve nieuwe ability Queenly Majesty, waardoor tegenstanders hun prioriteitsaanvallen niet kunnen gebruiken.

Ribombee
Type: Bug-Fairy
Ribombee is de evolutie van Cutiefly. Deze Pokémon verzamelt nectar en pollen uit bloemen om er ballen van te maken die bekend staan als Pollen Puffs, en die hij daarna kan lanceren naar zijn tegenstanders in de strijd. Sommige Pollen Puffs die Ribombee maken werken ook ontspannend of kunnen vermoeidheid verminderen. Deze Pollen Puffs worden over de hele regio Alola verspreid.

Alolan Grimer
Type: Poison-Dark
Met het groeien van de bevolking van de regio Alola werd de afvalverwerking steeds problematischer. Als oplossing werden Grimer geïmporteerd uit andere regio’s die vooral afval te eten kregen. Hierdoor veranderde de samenstelling van hun lichaam, net als hun vorm. Wat eruit ziet als tanden in de mond van deze Pokémon zijn in werkelijkheid gifresten uit het afval dat hij opeet, en die zijn hard geworden en gekristalliseerd. Er zijn meer dan honderd Alolan Grimer in de afvalverwerkingsbedrijven in Alola.

Alolan Muk
Type: Poison-Dark
Alolan Muk evolueert uit Alolan Grimer. De Muk in de regio Alola produceren hun vergif en slaan dit op in hun lichaam zodat je, anders dan de Muk in andere regio’s, geen vervelende geuren ruikt als je erbij in de buurt bent. Alolan Muk heeft dezelfde giftige kristallen als Alolan Grimer, maar deze bevinden zich over het gehele oppervlak van het lichaam. Alolan Muk gebruikt deze om aan te vallen, net zoals andere Pokémon hun tanden of klauwen gebruiken.

Ook zijn twee nieuwe personages bekendgemaakt die zullen verschijnen in de spellen Pokémon Sun en Pokémon Moon. Introductie van Olivia en Ilima:

Olivia
Olivia is de kahuna van Akala Island, het tweede eiland dat je bezoekt tijdens je eilandchallenge. Ze is bijzonder vaardig en heeft al vanaf jonge leeftijd gediend als kahuna. Ondanks al haar vaardigheden houdt ze vol dat ze gewoon een normaal meisje is.

Ilima
Afgestudeerd aan de Trainers school en een expert in Normal-type Pokémon, zien de leerlingen van zijn oude school aanvoerder Ilima als een held.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password