Acer introduceert gebogen OLED- en MiniLED-monitoren voor fanatieke gamers

Acer heeft zijn Predator-gamingmonitorlijn voor hardcoregamers uitgebreid met vier premium modellen die zijn ontwikkeld om gaming indrukwekkender dan ooit te maken met brede, gebogen beeldschermen, spectaculaire beeldkwaliteit en soepele prestaties. Onder de nieuwe monitoren bevinden zich twee 2304-zone MiniLED-modellen en het topmodel, de Predator Z57, die de grootste van de groep is met een 57-inch DUHD-beeldscherm (7680×2160) met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en de Predator X34 V3 met een 34-inch scherm wat een zeer populaire keuze is onder pc-gamers. Daarnaast bieden de krachtige 39-inch Predator X39 en de 34-inch Predator X34 X met heldere OLED-beeldschermen soepele en indrukwekkende visuele ervaringen met een vernieuwingsfrequentie tot wel 240 Hz en een razendsnelle pixelresponstijd van 0,01 ms.

Predator Z57

De enorme 57-inch Predator Z57 met DUHD (7680×2160) resolutie en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz is een reus in gaming voor overwinning in zelfs de meest intense gevechten. Door gebruik te maken van de 2304-zone MiniLED-technologie biedt hij uitmuntende beeldkwaliteit en helderheid bij donkere scènes en zwarte achtergronden. De brede hoogte-breedteverhouding van 32:9 en de kromming van 1000R trekken gebruikers in de gamingomgeving en vergroten hun blikveld tijdens spel en werk. Daarnaast bereikt de VESA DisplayHDR™ 1000 certificatie topprestaties met helderheid tot 1000 nits, levensechte kleuren en optimaal contrast tussen licht en donker om fijne details te belichten en dat is een echte gamechanger voor intensieve gamingsessies. In combinatie met een breed DCI-P3 98%-kleurengamma creëert de Predator Z57 zulke realistische beelden dat het zelfs de meest ervaren spelers zal kunnen bekoren.

Predator Z57

Het ultrabrede kijkgebied is ideaal voor multitasking en productiviteit verbeterende functies, waaronder picture-by-picture waarbij het scherm in twee delen wordt verdeeld om twee verschillende bronnen tegelijkertijd te kunnen tonen, maar ook picture-in-picture waarbij het scherm wordt verdeeld op het hoofdscherm met nog een ander scherm op een ingezet venster. Twee HDMI 2.1-poorten ondersteunen de nieuwste consoles (PlayStation 5 en XBOX Series X), terwijl de DisplayPort 1.4 poort tevens snelle en betrouwbare connectiviteit biedt. De Predator Z57 voldoet bovendien aan de VESA-norm en kan aan de wand worden bevestigd om bureauruimte te besparen. De standaard is elegant en toch robuust met verstelbare hoogte en kanteling in verschillende richtingen voor persoonlijke wensen. Dit model beschikt over twee krachtige 10W luidsprekers om de geluidseffecten te versterken.

Predator X34 V3

De Predator X34 V3 heeft een 34-inch gebogen MiniLED -beeldscherm met een ultrabrede 21:9 QHD-resolutie (3440×1440) om fanatieke gamers te ondersteunen met soepele prestaties en een breed beeld van de actie waarmee ze een stapje voor krijgen op hun tegenstanders. De 1500R-kromming verdiept de beleving en verbetert het perifere blikveld. Het grote DCI-P3 94%-kleurengamma en de VESA DisplayHDR™ 1000 certificatie zorgen ervoor dat games met levendige kleuren en helderheid worden weergegeven. Een snelle vernieuwingsfrequentie van 180 Hz en de (G-to-G) responstijd van 1 ms ondersteunen soepele, ononderbroken gameplay met minimale ghosting. Uitstekende connectiviteit met een breed scala aan poorten, twee HDMI 2.0-poorten en DisplayPort 1.4, betekent dat spelers een keur aan tegenwoordig beschikbare bronnen kunnen aansluiten. De Predator X34 V3 kan bovendien aan de wand worden bevestigd en heeft een verstelbare hoogte en kanteling (omhoog én opzij) voor optimaal kijkcomfort. Daarnaast bieden twee 5W-luidsprekers hoogwaardige audio voor games, muziek en films, en is er een wandbevestigingsoptie beschikbaar. Ideaal dus voor consolegamers.

 

Predator X34 V3

OLED-modellen: Predator X39 en Predator X34 X

Onder Acers nieuwste OLED-modellen vallen de 39-inch Predator X39 en de 34-inch Predator X34 X die hoog contrast bieden voor onvoorstelbaar gedetailleerde beelden en ultrasnelle vernieuwingsfrequenties en responstijden voor de meest soepele prestaties. Ze ondersteunen bovendien nauwkeurige weergave, zelfs bij krappe kijkhoeken tot 178 graden. Beide leveren UWQHD-resolutie (3440×1440) met een vernieuwingsfrequentie van maximaal 240 Hz en pixelresponsstijd van 0,01 ms voor soepele gameplay zonder haperingen en vertragingen. De 800R-kromming verbreedt de perifere kijkhoek en vergroot het gezichtsveld voor nog intensere beleving. Een breed DCI-P3 99%-kleurengamma ondersteunt een keur aan kleuren en tinten, en VESA DisplayHDR™ True Black 400 toont details die vaak verborgen blijven in de schaduwen zodat er geen enkel detail verloren gaat. Deze nieuwe modellen zijn tevens Eyesafe 2.0-gecertificeerd. Dit is de standaard voor beeldretentievernieuwing voor oogbescherming om te helpen vermoeide ogen te voorkomen.

Predator X39

Predator X34 X

Belangrijke functies in alle nieuwe modellen

Alle nieuwe modellen omvatten AMD FreeSync Premium™ dat snelle actiescènes soepel weergeeft zonder haperingen of flikkeren. Ze beschikken over een USB Type-C 90W PD-poort voor gelijktijdige weergave, gegevensoverdracht en opladen, alsmede een geïntegreerde KVM-switch voor het wisselen van bronnen zonder randapparaten opnieuw te moeten aansluiten.

Prijzen en beschikbaarheid

De Predator Z57 is in de Benelux vanaf Q2 2024 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf EUR 2499.

De Predator X39 is in de Benelux vanaf Q2 2024 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf EUR 1499.

De Predator X34 X is in de Benelux vanaf Q2 2024 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf EUR 1299.

De Predator X34 V3 is is in de Benelux vanaf Q2 2024 beschikbaar voor een adviesprijs vanaf EUR 899.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password