Acer breidt gamingportfolio uit met nieuwe grafische kaarten uit de Predator BiFrost- en Nitro-series

Acer heeft vandaag de Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC en drie Nitro grafische kaarten aangekondigd die worden aangestuurd door de nieuwste GPU’s uit de AMD Radeon RX 7000-serie, waaronder de nieuwe AMD Radeon RX 7600 XT-GPU’s. Met de nieuwe grafische kaarten kunnen gebruikers zich geheel onderdompelen in hun gameplay wanneer ze de nieuwste AAA-games spelen, met tot 16 GB aan geheugen en technologieën van de volgende generatie.

De Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT grafische kaart beschikt over 60 verenigde AMD RDNA 3-CU’s, gekoppeld met Predator FrostBlade 3.0-ventilatoren en biedt naadloze prestaties in 1440p- en 4K-gameplay. De Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC grafische kaart wordt geleverd met 16 GB aan GDDR6-geheugen en een geheugenbandbreedte tot 624 Gbps. De Acer Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC grafische kaart biedt 12 GB aan GDDR6-geheugen en tot 432 Gbps aan geheugenbandbreedte.

Voor soepele en snelle prestaties beschikt de Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafische kaart over 16 GB aan GDDR6-geheugen en extra sterke koeling met Nitro FrostBlade-ventilatoren met ring-fandesign, een dubbel kogellagersysteem, drie openingen voor warmteafvoer en een versterkte koperen basis om hitte efficiënt te absorberen en te helpen de levensduur van het apparaat te verlengen. Het zorgvuldig ontwikkelde koelsysteem levert de overklokkingkracht die gamers nodig hebben om de grenzen van de grafische kaart op te zoeken.

Acers nieuwste grafische kaarten voor desktop-pc’s verleggen de grenzen van gaming en creatieve workflows. Met de AMD RDNA 3-architectuur kunnen spelers de kracht van geavanceerde AI-technologie en raytracing-versnellers omarmen voor gaming met een resolutie zonder haperingen en hoge vernieuwingsfrequenties tijdens de meest intensieve gameplay. Professionals en hobbyisten kunnen bovendien zonder beperkingen bewerken, visualiseren en creëren met ondersteuning voor versnelde rendering van toepassingen. Daarnaast omvatten de nieuwe grafische kaarten de nieuwe AMD engine voor coderen/decoderen van media voor een meer dynamisch kleurbereik en verbeteringen tijdens spelen en streamen, plus ondersteuning voor de DirectX 12 Ultimate API voor indrukwekkende en levensechte visuals.

Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafische kaart

De Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafische kaart combineert de kracht van het AMD RDNA 3-chipletdesign en Acers nieuwste technologische ontwikkelingen. Gamers kunnen een enorme sprong vooruit verwachten wat betreft prestaties en efficiëntie met PCIe 4.0 en twee achtpins PCIe-connectors. De Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafische kaart, met zijn enorme 16 GB GDDR6-geheugen en 624 Gbps-bandbreedte, levert de razendsnelle processing en betrouwbare beeldkwaliteit in elk frame. Daarnaast kan de kloksnelheid tot wel 2254 MHz gameclock en tot wel 2565 MHz boostclock bereiken voor soepele responsiviteit.

De Predator BiFrost AMD Radeon RX 7800 XT OC grafische kaart is met precisie vervaardigd en bevat een robuust koelsysteem met drie Predator FrostBlade 3.0-ventilatoren, een onderscheidend ring-fandesign en een bladtextuur met golfpatroon om de luchtstroom te verbeteren. Dit is gecombineerd met een efficiënte dampkamer om warmte optimaal af te voeren. DIY-gamers zullen de strakke vormgeving kunnen waarderen met een afmeting van 281,9 x 117,9 x 61,4 mm en drie sleuven waarmee dit een fantastische keuze is voor uiteenlopende gaminginstallaties. Voor nog meer veelzijdigheid zijn er diverse connectiviteitsopties toegevoegd, waaronder een HDMI 2.1-poort en drie DisplayPort 2.1-poorten voor eenvoudige apparaatintegratie. Met de Predator BiFrost Utility-app krijgen gebruikers een overzicht van de prestaties van het apparaat en kunnen ze de snelheid van de ventilator en parameters van de grafische kaart naar wens aanpassen.

Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC en Acer Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC grafische kaarten

De grafische kaarten Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC en Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC zijn geoptimaliseerd om de nieuwste games in hun volle glorie te presenteren. Ze combineren opnieuw ontworpen AMD RDNA 3-CU’s verenigde raytracing en AI-versnellers om gamers mee te nemen op een betoverende reis in 1440p- en 4K-gaming. De gameclock-snelheid van de Nitro Radeon RX 7700 grafische kaart komt tot een indrukwekkende 2276 MHz en de boostclock bereikt een verbazingwekkende 2599 MHz. De gameclock van de Nitro Radeon RX 7800 grafische kaart bereikt 2254 MHz en de boostclock gaat tot 2565 MHz waarmee games en taken met zware grafische werkbelasting worden ondersteund.

De nieuwe Acer Nitro grafische kaarten bevatten een nieuwe engine voor de codering/decodering van media voor high-definition coderingscapaciteiten. Of er nou gamewerelden zijn die moeten worden verkend, video’s die moeten worden gestreamd of designs die moeten worden gemaakt, gebruikers kunnen profiteren van ultra-enhanced multimedia, verbeterde kleurenspectra en dynamische verbeteringen met volledige ondersteuning voor AV1-codering/decodering.

Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over oververhitting omdat de Acer Nitro AMD Radeon RX 7800 XT OC en Nitro AMD Radeon RX 7700 XT OC grafische kaarten twee Nitro FrostBlade-ventilatoren met ring-fandesign bevatten om de luchtstroom te verbeteren en hitte uit de behuizing af te voeren, weg van de GPU’s. Het dubbele kogellagersysteem vermindert het geluid en weerstaat hoge temperaturen om gebruiksslijtage van de ventilatoren te minimaliseren. Het geavanceerde koelsysteem ligt onder het doordacht ontworpen exterieur van 279 x 129,62 x 50,42 mm en 2,5 sleuven zodat gamers de ruimte kunnen maximaliseren zonder in te leveren op prestatie. Voor meer flexibiliteit worden de grafische kaarten geleverd met één HDMI 2.1-poort en drie DisplayPort 2.1-poorten.

Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafische kaart

De Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafische kaart is voorzien van toonaangevende functies voor betrouwbare prestaties. Gamers krijgen een streepje voor op de concurrentie met indrukwekkende responsiviteit en 16 GB aan GDDR6-geheugen en een waanzinnige bandbreedte van 288 Gbps. De gameclock-snelheden zijn tot 2539 MHz en de boostclock tot 2810 MHz.

Om uitstekende prestaties te behouden bevat de geavanceerde koeltechnologie twee Nitro FrostBlade-ventilatoren met ringfan-design om zowel grote luchtstroom als druk te maximaliseren en warmte effectief te verwijderen van de GPU. Het dubbele kogellagersysteem is bestand tegen hoge temperaturen en minimaliseert frictie op de ventilatorlagers. Tegelijkertijd zorgen de drie openingen voor effectieve warmteafvoer en koeling van de vitale componenten van het apparaat. Om optimale prestatie te waarborgen is de koeling van de Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafische kaart versterkt met een koperen basis om hitte effectief te absorberen en af te voeren via zuurstofvrije warmtepijpen. Een lange levensduur was prioriteit tijdens het ontwerp van de condensatoren op het PCB-bord en ze gaan dan ook 2,5 zo lang mee als een reguliere condensator. Het apparaat is daarnaast versterkt met een aluminium achterplaat en een metalen, niet-buigende strip die de temperatuurregeling van het apparaat ondersteunt.

Compact en toch krachtig: de Acer Nitro AMD Radeon RX 7600 XT OC grafische kaart is 268 x 111,2 x 40,1 mm en heeft een vormfactor van 2,5 sleuf, een gepaste keuze voor de ruimtebewuste DIY-gamer. Hij is tevens voorzien van een keur aan cruciale connectiviteitsopties, waaronder een HDMI 2.1-poort en drie DisplayPort 2.1-poorten. Met een digitale, maximale resolutie van 7680 x 4320 en de mogelijkheid om vier beeldschermen tegelijk te ondersteunen, kunnen gebruikers genieten van adembenemende visuals op meerdere schermen voor een alomvattende gamingervaring.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password