ACE X AOT samenwerking begint vandaag!

Fantasy turn-based kaart RPG Awaken: Chaos Era heeft zojuist een groot crossover-evenement aangekondigd met het Attack on Titan-universum op zijn eerste verjaardag! Spelers zullen zich kunnen onderdompelen in de oorlog tegen de Colossal Titan samen met drie beroemde Attack on Titan-personages: Eren, Mikasa en Levi!
Populaire personages Eren, Mikasa en Levi komen naar het land Aurelica! Vanaf vandaag kunnen spelers een gratis 7-daagse proefkaart voor Eren krijgen door simpelweg in te loggen in het spel!

Eren, Mikasa en Levi zullen beschikbaar zijn in een speciaal twee weken durend summon-evenement met Mikasa in de eerste week en Levi in de tweede week. Legendarische helden die tijdens het evenement worden opgeroepen, hebben 50% kans om respectievelijk Mikasa of Levi te zijn. Eren is ook gratis te verkrijgen via de exclusieve 7-daagse quests.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password