Ace Combat 7: Skies Unknown viert release met nieuwe trailer

Bandai Namco kondigt  de release aan van Ace Combat 7: Skies Unknown voor PlayStation 4 en Xbox One – waarmee spelers de controle krijgen over de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen ooit gemaakt.

In de emotionele Campagne Modus duiken spelers in een wereldwijd conflict, met vage scheidslijnen tussen goed en kwaad, en beleven ze luchtgevechten die barsten van grafische kracht.

In Multiplayer modus kunnen bevriende piloten de lucht ingaan in intense 8-speler luchtgevechten of in Team Deathmatch modus. Van koude, strategische azen tot gedurfde, geniale piloten, iedere spelers kan zijn favoriete vliegtuig aanpassen met meer dan 100 verbeterde onderdelen, om perfect aan te sluiten bij hun behoeften.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password