AC Syndicate & Faeria komen gratis naar Epic Games Store

Vanaf donderdag kunnen mensen met een Epic Games Store-account gratis Assassin’s Creed Syndicate binnenhalen. Syndicate kwam in 2016 uit, vlak voordat Ubisoft er voor koos om de Assassin’s Creed-reeks flink op de schop te gooien en onder andere rpg-elementen aan de franchise toe te voegen. In het spel verkennen spelers Londen ten tijde van de Industriële Revolutie. Men bestuurt de tweeling Jacob en Evie Frye.

Daarnaast komt ook Faeria gratis verkrijgbaar. Deze fantasievolle mix tussen een virtuele kaartgame en een turn-based strategygame laat spelers zelf bepalen hoe het speelbord eruit komt te zien. Beide games zijn vanaf donderdag 20 februari een week lang gratis beschikbaar via de Epic Games Store.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password