Abtos Covert is nu verkrijgbaar!

Abtos Covert is zojuist uitgebracht voor PC op Steam. Iphigames heeft aangekondigd dat hun langverwachte survival horror game nu verkrijgbaar is. In een afgelegen, spookachtige buitenpost stappen spelers in een wereld vol mysterie en spanning! Als de nacht valt, begint de spookachtige uitdaging in Mount Abtos en wordt de spookachtige sfeer van de game intenser. Bekijk de terreur in de spannende trailer!

Abtos Covert neemt spelers mee in een unieke survival horror-ervaring. Als eenzame soldaat moet je een mysterieuze buitenpost bewaken, onbekende bedreigingen het hoofd bieden en gecodeerde puzzels oplossen. Elke beslissing beïnvloedt je reis en brengt je dichter bij de duistere geheimen die erin verborgen zitten. De game combineert psychologische horror met strategische gameplay, zodat elk moment bol staat van de spanning!

Ga mee op een spannend avontuur waarin elke spookachtige hoek van het spel nieuwe uitdagingen biedt en snel denken en moed vereist. Bereid je voor op intrigerende momenten, waarbij je het opneemt tegen enge wezens!

Ben jij dapper genoeg om Abtos Covert te verkennen? Dit spel belooft je instincten en moed op de proef te stellen en je een onvergetelijke reis door het hart van de duisternis te bieden met adembenemende ontmoetingen! De uitdaging wacht: Kun jij de nacht overleven?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password