Absurd schattig 3v1 partyspel “Goonya Monster” lanceert vandaag

Goonya Monster, de asymmetrische multiplayer party action game uitgegeven door mutan, trapt vandaag feestelijkheden en ondode hoofden af met een verrassende 10% lanceringskorting op PlayStation 5, Nintendo Switch en PC via Steam, zoals aangekondigd tijdens INDIE Live Expo Winter 2022.

Spring in een schattige wereld van chibi schattigheid tot leven gebracht door all-star stemacteurs zoals Shiori Izawa (Made in Abyss, Chainsaw Man), Rikako Aida (Love Live! Sunshine!!), Nogami Sho (Azure Striker Gunvolt), Fairuz Ai (JoJo’s Bizarre Adventure, Chainsaw Man) en Tomokazu Sugita (Persona 5, Fire Emblem).

Pak twee vrienden (en één vijand!) en leef je uit als de Busters het opnemen tegen het Monster in een asymmetrische 3-vs-1 extravaganza. Kruip in de huid van de gewapende Busters en beheers de wilde wapens met shotguns, lasers, vlammenwerpers en landmijnen om de zielen van de ondoden die op het toneel rondzwerven te verzamelen. Verzamel alle zielen om te winnen, maar pas op voor het Monster dat door de vierde speler wordt bestuurd!

Ontketen een arsenaal aan speciale krachten als het Monster dat nergens voor terugdeinst om de Busters te verslaan. Ga supergroot, vuur gigantische laserstralen af, stuur golven vol volgelingen en gebruik de ultieme “predation” aanval om Busters in spoken te veranderen en de ondode zielen terug te stelen. Terroriseer tegenstanders als een onverbiddelijk Monster en voorkom dat de Busters hun teamgenoten weer tot leven wekken! Overleef de tijdslimiet of vernietig alle drie de Busters om de ronde te winnen.

Japanse rockband Sakanamon en Goonya Monster theme song makers Fake Type. en Chogakusei zullen meedoen aan de cartooneske actie met hun bandleden die gebruikt kunnen worden als custom skins voor zowel Monsters als Busters vanaf donderdag 8 december 2022.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password