Absolute Drift boxed Premium Edition nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch in Europese speciaalzaken

Serenity Forge en Meridiem Games kondigen met trots aan dat de fysieke Premium Edition van Absolute Drift nu verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. Absolute Drift, uitgegeven door Serenity Forge en ontwikkeld door Funselektor Labs Inc, is een stijlvolle racegame die je uitdaagt om een meester te worden in de kunst van het driften.

De Premium Edition bevat een speciale koffer met exclusief artwork en een speciale raamsticker voor je eigen auto.

Absolute Drift is een ongeëvenaarde rijervaring die je uitdaagt om de kunst van het driften onder de knie te krijgen terwijl je je vaardigheden oefent in Free-Roam-zones en meedoet aan evenementen zoals Driftkhana, Drifting en Mountain Drifting. Begin als leerling en verfijn je vaardigheden om een driftmeester te worden in deze prachtige, minimalistische wereld. Ga tot het uiterste op driftbanen en wilde bergwegen en probeer trofeeën vrij te spelen in elite-evenementen. Neem het op tegen de geesten van de beste spelers ter wereld of verfijn je vaardigheden door je topscores te overtreffen.

Test je vaardigheden in elke bocht totdat je de kunst van het driften onder de knie hebt.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password