Aanschouw monsterlijke veranderingen in Apex Legends: Saviors – Gameplay-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Apex Legends: Saviors, de volgende grote update voor de bekroonde Battle Royale-game.

Aan de kust van Storm Point is een enorme leviathan opgedoken, waardoor gevaarlijke nieuwe IMC Armories aan het oppervlak zijn geraakt. Saviors introduceert tevens de nieuwste Legend en heldhaftige verdediger Newcastle, die tijdens de epische strijd met de leviathan al heeft bewezen dat hij te allen tijde in de vuurlinie springt om zijn team te beschermen met zijn schild. Spelers kunnen aan de slag met een nieuwe Battle Pass en upgrades voor Ranked die skills en teamwork nog beter belonen.

Bekijk deze updates en nog veel meer in de gloednieuwe Apex Legends: Saviors-trailer.
Apex Legends: Saviors is vanaf 10 mei beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password